Студенти Академії рекреаційних технологій і права отримали Сертифікати

Студенти Академії рекреаційних технологій і права  отримали Сертифікати
Для студентів Академії рекреаційних технологій і права фахівці служби Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Домбровська, Світлана Навроцька та Владислав Грабовець провели курси з надання першої домедичної допомоги.

Під час занять розглядалися основні аспекти надання допомоги під час головних невідкладних станів, зокрема це стосується реанімаційних заходів, зупинки кровотеч, мобілізації кінцівок при травмах і найпростіших способів транспортування із максимальним уникненням травматизації. Під час занять були змодульовані ситуації, які безпосередньо вирішували учасники курсів. Спершу інструктори показували, як потрібно надати допомогу, а далі кожен студент під їхнім наглядом відпрацьовував навички.

Навчання розширили знання та навички студентів щодо дій в умовах непересічних ситуацій та допомогли почуватися більш упевнено на випадок лиха. Адже, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 30% загиблих від нещасних випадків можна було б урятувати, вчасно правильно надавши першу допомогу.

Після занять студентам Академії були вручені Сертифікати про закінчення курсу Товариства Червоного Хреста України по навчанню населення надання першої допомоги.

Курси є актуальними у зв’язку з подіями на Сході України, техногенними катастрофами та кліматичними катаклізмами. Кожен свідомий громадянин повинен вміти надати першу домедичну допомогу собі, рідним, близьким, друзям та оточуючим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.