Найпоширеніші новорічні запити волинян у «Яндексі»

Найпоширеніші новорічні запити волинян у «Яндексі»
Яндекс проаналізував запити мешканців Волині про Новий рік. З’ясувалося, що цікавитися святом вони починають ще у жовтні, а за два перші тижні грудня щодо нього уже близько 60 тисяч запитів.

Кожен четвертий запит на цю тему стосується святкового частування. Серед них трапляються запитання про те, як незвично подати улюблені страви, приміром <салат шуба в рулете>, приготувати вдома делікатеси з доступних продуктів, як-от <красная рыба из толстолобика>, або «фірмові» десерти – <київський торт як у магазині рецепт>. Є запити на кшталт <диетические рецепты на новый год> чи <вегетарианские новогодние блюда>, але таких зовсім мало.

Цього року в усіх регіонах України у рейтингу найпопулярніших новорічних страв лідирують салати – серед усього меню їх різновидів найбільше. Волинь – не виняток, причому часто користувачі уточнюють: «небанальні», «цікаві» тощо. Також запитують про приготування конкретних страв, приміром <салат обезьяна>.

Топ-5 рецептів, які шукають жителі Луцька та області напередодні свята:
1. М’ясо по-французьки
2. Салат «Цезар»
3. Торт «Наполеон»
4. Салат «Оселедець під шубою»
5. Салат «Олів'є»

Кожен десятий запит на тему свят від мешканців Волинської області, як і від жителів інших регіонів, – про сценарії та конкурси: приміром, <сценарий на корпоратив только не боулинг> або <новогодний бал для выпускника>. Ще приблизно стільки ж запитують про музику та святкові картинки – <намалювати пісню у лісі лісі темному>.

Трохи менше цікавляться тим, що одягти і який зробити макіяж, щоб сподобатися Вогняній Мавпі, а також що подарувати родичам і друзям. Цікаво, що на Волині, як і в інших регіонах, найбільше щастить хлопцям і мамам – подарунки для них шукають найчастіше. Далі йдуть вірші та побажання, тематичне кіно і телепередачі, святковий декор, гороскопи та запитання про те, як правильно загадати бажання, а також про інше навколоноворічне – наприклад, <смотреть как празднуют новый год в букингемском дворце>.

Деякі запити користувачі подають у формі запитань, наприклад <31 декабря что за праздник>. Найпопулярнішими запитаннями на святкову тематику у Волинській області є такі:

<як зробити сніжинку з паперу схеми>
<що приготувати на новорічний стіл 2016>
<что подарить парню на новый год>
<який рік 2016 по гороскопу>

А ще мешканців Волинської області, як і жителів решти України, цікавлять прогнози на майбутній рік. Примітно, що запитів на кшталт <каким будет 2016 год для украины предсказания астрологов экстрасенсов> значно більше, ніж типу <що чекає україну в 2016 році на думку експертів>. Особливо людей хвилюють фінанси: <правда ли что в 2016 году отменят пенсии> або <какой курс доллара будет в 2016 году в украине>, але трапляються й звичайні побутові речі – наприклад, <прогноз погоди на наступний рік>, <какой цвет волос в моде в 2016 году фото>.

А ось які кумедні та просто цікаві запити задали Яндексу волиняни про Новий рік:

<красивые статусы про зиму и новый год>
<новий рік у виконанні співаків>
<обезьянка из ткани своими руками на новый год>
<новий рік очікування-реальність>
<фото костюма на новий рік пиріжок>
<шикарний сценарій у школу на новий рік>

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найпоширеніші новорічні запити волинян у «Яндексі»
22 грудень, 2015, 11:07