До дисциплінарної відповідальності притягнули 95 посадовців ДФС Волині

До дисциплінарної відповідальності притягнули 95 посадовців ДФС Волині
З початку 2015 року співробітники відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Волинській області провели 185 службових
перевірок на предмет дотримання антикорупційного законодавства працівниками територіальних органів ДФС у Волинській області.

Їх результат – 85 подань керівникам органів ДФС для вжиття заходів реагування на виявлені порушення, а також притягнення до дисциплінарної відповідальності 95 посадових осіб, про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Вісім посадовців територіальних органів ДФС Волині за результатами перевірок – звільнено, - акцентують увагу у ВВБ при ГУ ДФС у Волинській області ГУВБ ДФС України

Зокрема, за матеріалами відділу власної безпеки ГУ ДФС Волині складено 5 протоколів за порушення вимог Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції“ від 07.04.2011 №3206-VI.

Водночас, до правоохоронних органів скеровано 22 матеріали щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці, а також
службовими особами суб’єктів господарювання для прийняття рішення та надання правової оцінки.

Саме напрацювання співробітників підрозділу власної безпеки стали підставою для відкриття 17 кримінальних проваджень щодо посадових осіб органів ДФС. Тобто, у напрямку виявлення та припинення корупційних правопорушень та злочинів з боку посадових осіб ДФС підрозділ спрацював досить ефективно,- наголошують в ГУ ДФС Волині.

Тим часом, для запобігання корупційним ризикам і проявам ВВБ постійно здійснює комплекс профілактично-роз’яснювальних заходів.

Зокрема, вимоги антикорупційного законодавства працівникам органів ДФС Волині роз’яснено під час 339 бесід і виступів у трудових колективах співробітників Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А співробітників цих не пробували перевірити??? Там в усіх добряче "Рильце в пушку!
Відповісти
Останні новини
До дисциплінарної відповідальності притягнули 95 посадовців ДФС Волині
22 грудень, 2015, 15:44