Володимира Бондара не пустили у Волиньраду. Подробиці інциденту. ВІДЕОСЮЖЕТ

Володимира Бондара не пустили у Волиньраду. Подробиці інциденту. ВІДЕОСЮЖЕТ
До приміщення Волинської обласної адміністрації невідомі молодики не пустили депутата облради Володимира Бондара.

Він ішов на засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету у вівторок, 22 грудня.

Чоловіки мотивували це тим, що у Володимира Бондара не було із собою депутатського посвідчення. Один із молодиків, на прохання депутата представитися, заявив, що він - Віктор Янукович.

"Я просив неодноразово їх представитися та пояснити, хто вони та які функції виконують. Проте відповіді так і не отримав. Двоє хлопців перегородили мені дорогу та не пустили на засідання бюджетної комісії. Пройшло з десяток людей, які підтвердили мою особу, проте вони мене не пропустили", - розповів Володимир Бондар.

Між іншим, охорона, яка завжди знаходиться на вході до “Білого дому”, депутата пропустила.

"Ми давно знаємо Володимира Бондара, тому до нього у нас не було ніяких претензій. Людина іде працювати", - заявив охоронець.

Попри те, що заступник начальника комунальної установи “Управління будинком Волинської облради” Віктор Талашко наказав молодикам пропустити депутата, він так і не зміг пройти.

"Ви тут не маєте стояти! Я своїми справами займаюся, а ви ні! Я прошу вас покинути це місце, тут є охорона", - попрохав Віктор Талашко.

На це молодик заявив, що він на роботі і виконує свої обов'язки.

Це вперше з 2000-х років депутата обласної ради не пускають в обласну раду. Раз тільки було таке — коли тут в 2005-му році в приміщенні стояв ОМОН, і ми тільки тоді не змогли заходити в це приміщення. Із 2005-го року тут ніколи не було проблем із проходом громадян чи з пропуском депутатів місцевих рад. Це взагалі нонсенс.

На місце події депутат викликав працівників поліції, адже, на його думку, це є пряме порушення його прав як, найперше, громадянина України та як депутата облради. Правоохоронці зафіксували порушення. Наразі за цим фактом триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обласну раду очолює людина,яка не проживає в області. Це є відповідь на непрофесійність охорони.
Відповісти
Ага, врперше! Брехло! А Клімчука хто не пускав на сесію, а інших депутатів від ПР хто не пускав? Так, Вам, сучари і треба!
Відповісти
А взагалі міг би й носити з собою посвідчення . Гонору Бондару не позичати.
Відповісти
в даній статі пише що охоронцю НАКАЗАЛИ пропустити дану людину ..."Віктор Талашко наказав молодикам пропустити"..." Я своїми справами займаюся, а ви ні! Я прошу вас покинути це місце" ..це що за таке "наказую" .. він що є на війсковій службі щоб роздавати накази??? .. чи попутав трохи діли??? вперед на передову і наказую.. а тут людина при виконані своїх обов'язків в якого є керівництво і оплачує його робочий день...так що вибачте ..не потрібно обвинувачувати людину яка ДІЙСНО живе на свою зарплату......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
При виконанны чого? Обов'язків? а НЕ ПРИ ПОРУШЕННІ Закону випадково, а?
Відповісти
Ты че не догнал? Охранник ЗДАНИЯ сказал, что Бондаря узнал, и он может проходить. А человек "который на работе" на *ую вертел всех и работников облрады тоже походу. Он же Палицу охраняет. А Талашков имеет право приказывать своим подчиненным - он этим зданием заведует, если что.
Відповісти
Талашко не має права ні кому нічого наказувати!!! Він завхоз! От хай і займается ганчір'ям! А то вирішив прогнутися під пихатого Бондаря. Сміх тай годі))))
Відповісти
Приватна- особиста охорона повинна чекати свого хазяїна на вулиці біля автомобіля, а не бігати по державній будівлі.
Відповісти
Я погоджуюсь,що приватна охорона не має права знаходитися в держ установі!!! Це що за фокуси такі? Є держ охорона і все. А приватних тримай в себе на території,Яка є твоєю та приватизована. А це держ установа!!!
Відповісти
а ти погоджуєшся що потрібно з собою носити посвідчення депутата, раз ти вже йдеш в обласнку раду. Навіщо цкей цирк. Чи Налькович Клоун ?
Відповісти
Кожній прибиральниці показувати посвідчення?
Відповісти
Що ти верзеш до чого тут прибиральниця
Відповісти
до того,що приватна охорона не має права перевіряти посвідчення,ну нема там таких повноважень в неї!!!
Відповісти
Талалай, дави їх, дави!
Відповісти
Дешево, бондар!!!!!!!!!!
Відповісти
Коломойський жорстко спитає з Палиці за провал на Волині.
Відповісти
страшно уявити, якби в другому турі романюк програв, що би сьогодні відбувалось у міськраді!
ось воно справжнє обличчя укропу.
Відповісти
ТРЕБА І РОМАНЮКА І ПАЛИЦЮ ВИГНАТИВ ШИЮ З УКРАЇНИ. ЦЕ ЯК МІНІМУМ!!!
Відповісти
А шо ви хотіли від найбільшого прогульщика у Верховній Раді, і тепер його обрали депутатом та головою облради.
Відповісти
Палиця зі своєю охороною вже взагалі берегів не бачить! І це так всі проглотять і пропустять? :) Вибачайте але Янукович - це пухнаста тваринка у порівнянні з тими хто в облраді і в країні при владі!!!
Відповісти
охороні респект і уважуха !!!!! попустили велике цабе !!!!! нема посвідчення - немає бюджетної комісії, записуйся на прийом як звичайний громадянин... охоронці - запамятайте ту наглу морду,а наступний раз дайте в пику !!!!
Відповісти
Молодець, в яблучко!!!!
Відповісти
Ви тут пальчиками не розмахуйте.Це не державна охорона зупинила Бондара,а організована Палицею група тітушок.Сподіваюсь,що поліція адекватно відреагує.
Відповісти
Часом журналістка ту що "обмацали" не його родичка???? А то воні вже на цілий тиждень що від одної що від другого....
Відповісти
Коли минулої сесії на засідання облради не пропускали і обшукували журналістів, депутат Бондар скромно мовчав з приводу. Нині ж черга прийшла й до Бондара. І, бачите, як запінився чоловік з приводу нових віянь "без" порядків керівника облради...
Відповісти
Піаритись депутату належить хорошими справами для громади, а не скандалом на рівному місці..
Відповісти
Цікаво,а що зробив Палиця, крім прямого підкупу електората дрібними подачками через фонд?
Відповісти
Ну що ти все "лучани" та "лучани"! У лучан своя думка є, і ти хоч скільки тут коментарів настрочи, за всіх лучан все рівно не розпишешся!!!
Відповісти
я всерівно придержуюсь думки що це галімий піар......
тупа показуха...кіпіш.....
яка б охорона не була.....права не права.. посвідчення раді принципа не показав... це все фігня тупа.....аж бл.. верне.....
Відповісти
А те що при голосуванні на посаду голови облради піднята рука = 1000$ знаєте? Але що це змінить, всі знають і мовчать...
Відповісти
Я інколи заходжу в поштове відділення, яке знаходиться на першому поверсі облради. Одного разу, давно, коли Бондар був головою, мене туди не пустили охоронці на вході!!! Запитали, куди я йду, - відповіла, що на пошту, вони не пустили! Просто тому, що не можна! От тепер нехай знає.
Відповісти
Останні новини
Володимира Бондара не пустили у Волиньраду. Подробиці інциденту. ВІДЕОСЮЖЕТ
22 грудень, 2015, 17:40
На Волині засудили вбивцю
22 грудень, 2015, 17:33