У центрі Луцька встановили «червоних Мавп». ФОТО

У центрі Луцька встановили «червоних Мавп». ФОТО
Біля головної новорічної ялинки на Театральному майдані міста Луцька встановили символ 2016 року за східним календарем – «червоних Мавп».

Почесне місце поруч з мавпочками зайняли символи 2014 та 2015 років - Кінь, Коза і Баран, - інформує прес-служба міської ради.

Ці чудові скульптури із металу виготовили спеціалісти одного з підприємств художнього кування (директор Іван Олександрович Возняк). А проект реалізовувався за сприяння радника міського голови з екологічних питань Бориса Сороки.

Борис Сорока розповів, що два роки тому міський голова Микола Романюк дав доручення оголосити конкурс на виготовлення символу року — Коня. Кінь був встановлений біля ялинки, жителі міста та гості залюбки з ним фотографувалися й загадували новорічні бажання, тож вирішили наступного року встановити Козу і Барана.

Борис Гнатович сподівається, що ця ініціатива стане доброю традицією і за кілька років навколо головної ялинки стоятимуть усі символи східного календаря.

За китайським календарем вважається, що рік вогняної або червоної Мавпи можна порівняти з характером людини - вона цікава, розумна, винахідлива, але абсолютно непередбачувана і жива, активна, як всі мавпи. Характер Мавпи можна назвати нестійким, вона вельми запальна і дуже швидко змінює як свої емоції, так і пристрасті. Мавпа нагадує життєвий принцип Інь-Янь - вона може створювати щось хороше, але може тут же і зруйнувати, причому створене нею ж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво Возняку
Відповісти
працювали як коні в результаті якісь козли розвели як баранів і лишились як мавпи з голим задом
Відповісти
Треба було ще встановити осликів...
Відповісти
Як на мене це реальний несмак.
Відповісти
Останні новини
На Волині засудили вбивцю
22 грудень, 2015, 17:33
У центрі Луцька встановили «червоних Мавп». ФОТО
22 грудень, 2015, 17:16