Cвятий Миколай прийшов до діток у лікарні. ФОТО

Православне товариство ім. прп Ніколи Святоші, яке діє з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, разом із учнями недільної школи Свято-Миколаївського храму відвідали та привітали із днем пам'яті св. Миколая діток, які лікуються у дитячому відділенні психлікарні, бабусь і дідусів у геріатричному центрі та дітей у спеціальній школі-інтернаті, що у с.Липляни.

Діти недільної школи розповідали вірші та співали пісні про Святого Миколая, а Товариство показало повчальну сценку про те, як Назар-бешкетник, учень 7-А, за день до свята Миколая змінився та став хорошим і добрим хлопцем, тому що він отримав від св. Миколая подарунок - «золоте правило», яке говорить: і як хочете, щоб з вами чинили люди, так і ви чиніть з ними. Виконувати заповіт, який своїм життям показав святий Миколай, – творити добро! На завершення програми клоуни провели декілька конкурсів.

Допомогли з подарунками благодійники: солодощі, фломастери, розмальовки, м'ячі, скакалки, також надали маршрутку і водія. Тож у геріатричному центрі та діти з різних відділень дитячої лікарні отримали близько 100 подарунків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.