Гунчик - проти «людей у чорному» в ОДА. ВІДЕО

Гунчик - проти «людей у чорному» в ОДА. ВІДЕО
На продовження теми обшуків та затримань на вході в облраду голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дав ексклюзивний коментар журналістам ВолиньPost.

Нагадаємо, вчора депутата облради Володимира Бондара на засідання бюджетної комісії не пустили невідомі молодики.

Губернатор області заявив: він обурений ситуацією, яка розгорнулася в стінах “Білого дому”.

“Мене турбує те, хто має право проводити систему контролю. У відповідності з процедурою, яка існує в обласній раді, в нас є охоронна структура, яка працює на договірних умовах, та працівники поліції. Ці люди дійсно вповноважені при необхідності вимагати необхідні документи, запитувати мету відвідування. Люди, які не мають на це повноважень, - це і є те, що відбулося з Бондарем. Це перевищення повноважень людьми, які не представилися”, - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а його хтось там питає?
Відповісти
Ну хоть щось турбує
Відповісти
Решта вже все добре?! Тільки погано,що бондара без посвідчення не пустили..... Гунчику треба спочатку думати, а потім висловлюватися!
Відповісти
Київська площа має вся бути перекрита.Люди в чорному повинні стояти по всьому периметру, а то ще кинуть гранату в кабінет палиці і триндець. Неприємностей не оберемося.
Відповісти
Бондарі і тому подібні вважають себе "пупами" землі, але адекватно мислити і реагувати на ситуацію так і не навчилися, жаль що внас такі керували і хочуть керувати і надалі
Відповісти
повиздихайте вже, Бондарь не вгодив, якшо тут хтось і вважає себе пупом то це явно ваш хазяїн Палиця
Відповісти
Голова ОДА правий. Охороняється не найвищий представницький орган влади області, а Палиця. І охороняється не як голова ради, а як приватна особа. По-перше - це неприємно і принизливо, тому що в кожному відвідувачі тут бачиться потенційний злочинець, який може кинути в голову обласної ради гранату чи розстріляти зі «Шмайсера». А цим "людям в чорному", не обтяжених інтелектом, немає різниці, кого вони затримують і принижують: Бондаря, академіка, журналіста, сантехніка чи прибиральницю. Їм даний наказ і вони його тупо і твердо виконують. Якби це було в режимному підприємстві чи об’єкті (виправна колонія, військовий об’єкт, аеропорт тощо), можна зрозуміти. Врізався в пам'ять випадок, коли повертався після звершення відпочинкового туру з однієї з середземноморських країн, який вмить витер усі хороші враження про відпочинок. Контролер на огляді - молода, красива жінка, активно володіючи «вєлікім і могучім язиком», в підозрі перевезення наркотиків примушувала чоловіків знімати паски зі штанів (декому доводилось штани підтримувати руками). А в нашому випадку як ніби то охороняються ті люди, яких вибрали такі ж люди. А вибрали, означає – довірили, повірили, а тут така колізія… Можливо, я не правий?
Відповісти
Ви видно рідко їздите на відпочинок)) бо в аєропортах на огляді речей всі знімають паски бо буде пікати рамка, і це робиться що у нас,що за кордоном!!
Відповісти
Приберіть одну версію. Збій системи. Так "дає" в часи пік Інтернет "Укртелеком".
Відповісти
Ось вам і укроп...Не все те,що Палиця перед виборами красиво навішав локшини людям на вуха...Аж надто бідолага перейнявся за охорону свого власного тіла.Депутати-боягузи роблять вигляд що нічого ніби не сталось.Тільки одиниці як і раніше намагаються щось змінити.А змінювати треба,бо буде пізно.....
Відповісти
Самі створили прицидент, піпл хаває, ОК)))) давай юзати за місяць ще когось не допустять, от буде ще інформаційне поле ))))
Відповісти
Як на мене Гунчик соратник по БПП Бондаря, от і подумайте нащо цей цирк
Відповісти
та вам не пофіг на ту облраду??? ідіть працюйте а не фігньою маєтесь...оце так топ новина!!!
Відповісти
що Гигунчику і гоп-компані доцільно займатися своїми питаннями...
Відповісти
Волинська ОДА є офісом Укропу, Гунчику пора це зрозуміти і шукати інший Будинок під контору.
Відповісти
Останні новини
Гунчик - проти «людей у чорному» в ОДА. ВІДЕО
23 грудень, 2015, 16:44