У Любомлі не можуть розширити межі сміттєзвалища через відсутність голови райдержадміністрації

У Любомлі не можуть розширити межі сміттєзвалища через відсутність голови райдержадміністрації
Вже готовий проект щодо розширення Любомльського сміттєзвалища, однак для його реалізації треба кошти і підпис голови райдержадміністрації, якого в районі немає.

Про це розповів 21 грудня на зустрічі з головою Волиньради Ігорем Палицею, яка відбулась в Шацькому районі, Любомльський міський голова Роман Ющук.

Незважаючи на те, що міське сміттєзвалище не таке вже й старе і за потужністю ще може приймати побутові відходи, є проблема з небезпекою виникнення пожеж. Адже в літній період часто сміттєзвалище загоряється саме або шляхом підпалів.

«На це сміттєзвалище в 2012 році було розроблено проект, кошторисна вартість якого приблизно шість мільйонів гривень. Ясно, що на сьогодні вартість такого проекту зросла втричі, і наразі аби вирішити проблему сміттєзвалища, нам потрібно десь 20 мільйонів гривень», - зазначив Роман Ющук.

За словами міського голови, цим проектом передбачено й розширення меж полігону, який, до слова, розташований за межами міста і зараз знаходиться на балансі райдержадміністрації.

Втім, окрім відсутності коштів, необхідних на реалізацію проекту, немає й голови Любомльської райдержадміністрації, без підпису якого міська рада не може розширити межі звалища, заплатити за втрату сільськогосподарських угідь і, відповідно, запустити в роботу проект, який існує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Любомлі не можуть розширити межі сміттєзвалища через відсутність голови райдержадміністрації
23 грудень, 2015, 18:39