Власників автівок, які смітять на митному посту «Ягодин», штрафуватимуть?

Власників автівок, які смітять на митному посту «Ягодин», штрафуватимуть?
Місцеві жителі нарікають на те, що водії й пасажири автомобілів, які стоять в черзі на митний пост «Ягодин», залишають після себе гори сміття.

Про це розповів голова Любомльської районної ради Микола Сушик 21 грудня на нараді голови Волиньради Ігоря Палиці, яка відбулася в Шацькому районі.

«Сільрада змушена прибирати сміття, яке викидають в тих довжелезних чергах, і поляки теж нахабніють - не в себе папірці викидають, а в нас, так, ніби приїхали не в чужу країну, а в смітник», - сказав Микола Сушик.

Голова Рівненської сільської ради (на території саме цієї сільради і функціонує митний пост «Ягодин», - ред.) Володимир Крижук зазначив, що з 2003 року функції прибирання покладено на сільську раду і КП «Рівне», де працює п’ять прибиральниць кожного дня, тракторист та різноробочий, які два рази в тиждень прибирають і вивозять сміття, залишене від довгих черг, утворених біля пункту пропуску.

«Ми маємо від митниці проблему - це сміття. В цьому році виділили 160 тисяч гривень на функціонування КП, але залишається невирішеним питання відсутності сміттєвоза», - сказав Володимир Крижук.

Натомість голова Волиньради запропонував, якщо це юридично можливо, виписувати штраф за забруднення довкілля тим власникам автомобілів, які залишають після себе сміття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А урны поставить не вариант? А то лишь бы штрафовать *ля...
Відповісти
спочатку треба створити інфраструктуру, а тоді нарікати, адже людині, яка в черзі стоїть інколи по 3, 6, 8 і навіть 12 годин треба кудись ходити в туалет і викидати сміття.
лишають 50 % понадпланових надходжень в місцевому бюджеті на ремонт доріг - то зробіть щось, впорядкуйте придорожню інфраструктуру, побудуйте, як у європі, на вулиці зони відпочинку, туалети, душові, встановіть смітники.
можна подумати, що той "голова" з любомля ніколи за кордоном не бував і не бачив, як люди живуть.

Відповісти
А таможню з черговим фейковим так званим президентом які гадять на усю Україну 25 років коли будуть штрафувати???????????
Відповісти
На фото - бігборд з януковичем! Почує кожного!
Відповісти
Треба ще штрафувати водіїв автобусів, які зробили собі відстійник автобусів на площі біля з.-д. вокзалу у Луцьку. Вони як свині, де стоять там гадять. Після них на площі залишаються купи сміття.
Відповісти
А що це таке - з.-д. ?
Відповісти
Останні новини
Власників автівок, які смітять на митному посту «Ягодин», штрафуватимуть?
24 грудень, 2015, 08:21