Україна подала запит до Інтерполу на міжнародний розшук волинянина Лазорка

Україна подала запит до Інтерполу на міжнародний розшук волинянина Лазорка
Служба безпеки України подала до українського бюро Інтерполу запит про оголошення у міжнародний розшук колишнього голову Укртранснафти, впливового волинянина Олександра Лазорка.

Прокуратура Києва підозрює Лазорка у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем, – зазначає видання "Новое время" з посиланням на МВС.

"За результатами вивчення та доопрацювання отриманих від СБУ документів, до Генерального секретаріату Інтерполу надіслано клопотання про внесення відомостей щодо міжнародного розшуку Олександра Лазорка у відповідні обліки, а також про залучення до його розшуку інформаційних систем та механізмів організації", – додали у міністерстві.

Нагадаємо, наглядова рада Укртранснафти на зборах 22 квітня призначила новим тимчасово виконуючим обов'язки голови Романа Сидорака.

Олександр Лазорко зник ще 18 серпня 2015 року.

13 вересня на сайті Міністерства внутрішніх справ розміщено повідомлення про те, що колишній голова Укртранснафти Олександр Лазорко оголошений в розшук.

У жовтні Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що екс-керівник Укртранснафти не був оголошений в розшук по лінії Інтерполу в зв'язку зі скаргами адвокатів.

За інформацією видання, екс-губернатор Дніпропетровської області та бізнесмен Ігор Коломойський розповів, що наразі Лазорко знаходиться у Лондоні, де оформляє політичний притулок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоуни ! Спочатку попередять, відпустять, а потім зчиняють галас ..
Відповісти
На палицю душка не хватить,ще він кого хоч об'явить
Відповісти
Останні новини
Україна подала запит до Інтерполу на міжнародний розшук волинянина Лазорка
24 грудень, 2015, 02:38