Які подарунки під ялинку найбільше цікавлять українців. ФОТО

Які подарунки під ялинку найбільше  цікавлять українців. ФОТО
Гроші, романтична подорож, автомобіль, аксесуари до автомобіля, побутова техніка та ювелірні прикраси стали найбільш бажаними подарунками для українців.

Про це йдеться в опитуванні Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), - повідомляє Українська правда.Життя.

Перше місце в рейтингу новорічних подарунків, як і минулого року, посідають гроші. 13% чоловіків хотіли б отримати гроші як подарунок на Новий рік. Серед жінок таких 15%.

На другому місці в ієрархії подарунків у чоловіків - це автомобіль та аксесуари до авто (13%). Серед жінок цей подарунок обрали 1% опитаних.

На третьому місці в цьому році у чоловіків та на другому у жінок - романтична подорож, серед чоловіків так відповіли 6%, серед жінок – 11%.

8% чоловіків не чекають жодних подарунків на Новий рік, серед жінок так відповіли 4%.

Крім того, у порівнянні із минулим роком, збільшилася кількість тих, кому не дарують подарунків на Новий рік – 10% серед чоловіків (в тому році було 6%) та 8% серед жінок (було 5%).

Що стосується віку, то гроші у подарунок хочуть отримати майже однаково представники практично всіх вікових категорій, дещо більше – категорії 50-59 років та 60-69 років. Кількість тих, кому не дарують подарунків, збільшується прямопропорційно віку: 18-29 років - 1%, 70+ – 21%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для мене зараз, найголовніший подарунок - це мир і злагода в країні. Шкода, що людям від яких це залежить, плювати на це, тому що для них важливі лише гроші.....
Відповісти