Талановита молодь з Луцька просила європейців молитися за Україну. ФОТО

Талановита молодь з Луцька просила європейців молитися за Україну. ФОТО
Уже третій рік талановита молодь з Луцька здійснює поїздки із власними виступами у країни Європи.

Такі візити уже втретє організовує ВОГО "Ми плюс", про це розповів голова правління цієї громадської організації Сергій Семенюк.

"Такі поїздки у нас здійснюються кожного року, і це уже 3 раз. Ми співпрацюємо з деякими організаціями, які є в Чехії, Австрії, Польщі. Так, концерти у Чехії допомогла організувати родина українців, які емігрували в Прагу. Влітку ми робили для дітей та молоді табори в Карпатах, і власники бази, українці, які зараз живуть у Празі, захотіли посприяти нам у проведенні таких заходів, вони в захваті від нашої молоді, адже вона дуже талановита", - зазначив він.

Цього року у Європу поїхали 26 молодих людей з Луцька. Оскільки у Чехії, Австрії, Польщі охочих послухати волинську молодь було багато, то вирішили розділитися на дві команди.

За словами Сергія Семенюка, такі поїздки дуже насичені, а їх ціль - це спілкування молоді, культурний обмін, адже молоді європейці так само приїжджають на Волинь. Спільно молоді люди організовують різні християнські, соціальні проекти, наприклад, на тему здорового способу життя або як молодій людині боротися із різними проблемами.

"Цього разу свої виступи для європейської публіки продемонстрували танцювальний колектив з "МИ плюс", сольні виконавці, луцький музичний гурт "One light inside", а також з нами їздила Галя Падалко, яка постійно задіяна в нашій організації, допомагає завжди як волонтер", - зазначив Сергій.

Загалом це були різного роду концерти - і в приміщенні, і під відкритим небом.

"У Празі відбулася концертна програма, в яку входила: театральна постанова на тему "Є надія", пісні від талановитих дівчат про Україну з закликом підтримувати та молитися за Україну та музичний міні-концерт від гурту "One light inside". Також під час зустрічей у різних містах Європи ми обмінювалися досвідом, скажімо, як правильно займатись волонтерською діяльністю", - розповів активіст "Ми плюс" та один із учасників поїздки Дмитро Груша.

Наступного року талановиті активісти "Ми плюс" знову відвідають із своєю програмою країни Європи, але окрім Польщі, Чехії та Австрії планують відвідати і деякі міста у Швеції.
Гурт One light inside
Гурт One light inside

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть, Галина віруюча чи ні?
Відповісти
Вірить в гроші
Відповісти
це штунди?
Відповісти
Так це віруючі люди))
Відповісти
З віруючими задарма по Европам покаталася. Нащо вірити. Це знають всі, окрім віруючих
Відповісти