На кордоні намагалися спалити дві тисячі пачок контрабандних сигарет. ФОТО

На кордоні намагалися спалити дві тисячі пачок контрабандних сигарет. ФОТО
Прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону у тісній взаємодії із польськими прикордонниками запобігли черговій спробі незаконного переміщення через кордон контрабандних сигарет.

Інформацію про підготовку до правопорушення правоохоронці отримали завчасно, тому даний напрямок посилили додатковими силами, - інформує прес-служба Держприкордонної служби.

За деякий час один з прикордонних нарядів під час патрулювання близько першої години ночі помітив на березі річки Західний Буг світло. Одночасно від прикордонного підрозділу Республіки Польща надійшла інформація, що їх наряд виявив двох невідомих на березі річки на гумовому човні. При наближенні до місця прикордонники помітили багаття, в якому горіли блоки сигарет. У такий спосіб правопорушники, зрозумівши, що попалися прикордонникам, негайно почали знищувати речові докази протиправної діяльності.

Всього прикордонниками Луцького загону було виявлено близько двох тисяч пачок сигарет марки «Фест» білоруського виробництва. Також охоронці кордону знайшли неподалік порізаний ножем гумовий човен. Наразі тривають заходи щодо встановлення організаторів переміщення контрабанди та притягнення їх до відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На кордоні намагалися спалити дві тисячі пачок контрабандних сигарет. ФОТО
24 грудень, 2015, 14:05