Луцькрада виділить майже 2 мільйони на протидію злочинності

Луцькрада виділить майже 2 мільйони на протидію злочинності
Луцькі обранці вирішили не сперечатись з начальником Луцького відділу поліції.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання Луцької міської ради.

Начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Ігор Муковоз доповів питання «Про Програму забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2016-2017 роки».

Згідно документу, на фінансування програми потрібно 1,8 мільйона гривень. 900 тисяч на 2016 рік і стільки ж на наступний.

Програма визначає такі завдання: забезпечення тісної взаємодії Луцького ВП ГУНП у Волинській області з громадським формуванням з охорони громадського порядку «Варта порядку» - 300 тисяч гривень щороку, забезпечення функціонування на території Луцька восьми громадських пунктів з охорони порядку в мікрорайонах міста – 300 тисяч гривень щороку, ще 300 тисяч кожен рік піде на придбання та встановлення відеотехніки для відеоспостереження за аварійно небезпечними ділянками вулиць та місць найбільш частого скоєння порушень громадського порядку.

Такі пункти, як індивідуально-профілактична робота з неповнолітніми, схильними до вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин, а також аналіз стану громадсього порядку в місцях розташування і роботи нічних закладів торгівлі, дискотек, клубів, поліція виконає безкоштовно – гроші на це в програмі не передбачені.

Зауважимо, що у депутатів міської ради не знайшлось жодного запитання чи зауваження до начальника Луцького пункту поліції стосовно програми.

Відтак, «Програму забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2016-2017 роки» обранці прийняли одразу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькрада виділить майже 2 мільйони на протидію злочинності
24 грудень, 2015, 15:10