Як у Ковельській міській раді зірвали сесію. ФОТО. ВІДЕО

Як у Ковельській міській раді зірвали сесію. ФОТО. ВІДЕО
Як уже повідомлялося, у Ковельській міській раді зірвали сесію - поміж депутатами виникла бійка.

На початку засідання голова територіальної виборчої комісії Світлана Карпук повідомила з трибуни про те, що новообрані заступники міського голови Ігор Прокопів та Андрій Товстига достроково склали свої депутатські повноваження, - інформує Кowel.com.ua.

Коли ж народні обранці перейшли до формування порядку денного, до мікрофону вийшов керівник депутатської фракції УКРОПу Ігор Пініс.

«Так як сьогодні у Ковелі питання виконкому є дуже резонансним, і громада зібралася, є пропозиція: проект <порядку денного, – ред.> взяти за основу, а першим розглянути питання про виконком», – сказав пан Ігор.

Депутатська ініціатива ковельського УКРОПу знайшла підтримку залу оплесками. Пропозицію депутата Олександра Артишука («Сила людей») «прийняти проект порядку денного в цілому» Олег Кіндер поставив на голосування.

«Ганьба!» – почали скандувати громадські активісти.

«Ми очікували, що саме так буде поставлено питання», – зауважив Ігор Пініс. І на закиди головуючого продовжив: «Фракція УКРОПу висловлює свій протест і закликає всіх депутатів, які підтримують таке рішення, приєднатися до нашого протесту».

«Ставте на голосування пропозицію Пініса!» – старалася докричатися до Олега Кіндера одна із активісток.

Несподівано в правому секторі зали (біля вікон) зав’язалася шарпанина: мирній спробі групи ковельчан пройти до президії перешкодив міцної статури агресивний молодик, очевидно, з провладного «табору».

«А де міліція?» – під свист і крики протистояння якось розгублено блукав очима в пошуках поліції градоначальник.

Колотнеча між рядами наростала. Складалось враження, що шарпанину ініціювали доморощені «тітушки».

«Пане Пінісе, ви провокуєте просто безпорядок ні з-за чого», – намагався дискредитувати політичного опонента Олег Кіндер.


«Ці троє зчинили бійку, щоб зірвати засідання сесії. Вони не представилися, не пред’явили жодного документа, які б посвідчили їхні особи. Це – провокатори», – розставила акценти представник ГО «Народний контроль», волонтер Анна Коршунова.

Олег Кіндер раптом оголосив про завершення першого пленарного засідання третьої сесії і залишив залу. Частина присутніх скандували йому в спину: «Ганьба!».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пініс, чи Пеніс?
Відповісти
От вам і Кіндер - бютівець №1 Волині. Ганьба!
Відповісти
кіндер дожився що просить родичів аби провокували бійки і сутечки...ГАНЬБА!!! Він хочаб трошки самоповаги має...чи за жадібністю і це втратив?
Відповісти
Останні новини
Як у Ковельській міській раді зірвали сесію. ФОТО. ВІДЕО
24 грудень, 2015, 18:11