Волинські педагоги показали свою фахову майстерність

Волинські педагоги показали свою фахову майстерність
Завершився ІІ (обласний) тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016" у номінаціях "Англійська мова", "Історія України", "Математика".

Участь у конкурсі для трьох нововолинських педагогів дала можливість відчути свою значущість у професійному співтоваристві через оцінку власної педагогічної діяльності, - повідомляє БУГ.

Під час самопрезентації досвіду члени журі ознайомилися з унікальністю особистості кожного вчителя, сутністю використовуваних ними педагогічних ідей та освітніх технологій, з результатами педагогічної діяльності.

На другому етапі учасники конкурсу виконали письмову роботу (написали тестові завдання з предмета). Кожен учитель протягом двох годин працював над створенням навчального проекту з предмета, описуючи кожен його етап аж до очікуваних результатів.

Усі конкурсанти показали вміння працювати з інтернет-джерелами, добирати необхідну інформацію, систематизувати матеріал, використовувати форми роботи, які б зацікавили сучасного учня. У ході майстер-класу учасники конкурсу демонстрували творче вирішення методичної проблеми, авторські напрацювання, вміння використовувати нові технології та методики.

Проведення конкурсних уроків продемонструвало високий рівень фахової підготовки та загальної культури педагогів, належні знання з методики викладання свого предмета, володіння сучасними технологіями навчання, вміння їх творчо застосовувати на практиці та у нестандартних ситуаціях.

Члени журі за підсумками ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2016» у номінації «Математика» лауреатом конкурсу (ІІІ місце) визнали Ковальчук Тетяну Миколаївну, вчителя математики Нововолинської гімназії Нововолинської міської ради; у номінації «Англійська мова» лауреатом конкурсу (ІІ місце) визнали Ступчик Зою Романівну, вчителя англійської мови Нововолинської гімназії Нововолинської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей конкурс, як правило, крім нервових ночей і хвилювань, педагогу не дає....Та і змушують часто на нього йти доровільно-примусово. Потім дадуть 100 грв грошовоі винагороди, як насмішку...Знаю, зо пишу, була в Луцьку лауреатом цього конкурсу...Пережитки радянщини...
Відповісти