«Волиньбаскет» вдома програв «козакам» із Запоріжжя.ФОТО

«Волиньбаскет» вдома програв «козакам» із Запоріжжя.ФОТО
Після поразок від двох одеських команд – «БІПА» (Одеса) та «Хімік» (Южне) – луцький БК «Волиньбаскет» у рамках вітчизняної Суперліги приймав вдома запорізьких «городян».

Зустріч команд в першому колі у Запоріжжі засіла лучанам, немов кістка у горлі. Адже тоді суддя зарахував спірний м’яч, і гру перевели у овертайм, де волиняни поступились супротивнику. Вдома підопічні Дмитра Чайковського прагнули реваншу, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Те, що «лицарі» хочуть перемогти, було більш-менш видно до великої перерви. Хоча перша чверть була програна – 15:23 – до половини рахунок майже зрівнявся – 39:42. Незрозуміле з господарями почало відбуватись опісля: чимало безглуздих втрат дали супернику непогану фору, натомість «Волиньбаскет» свої м’ячі забивав, проходячи крізь стіни захисту суперника. Тому й розрив тільки зростав: 8 очок після третьої 10-хвилинки і 14 після фінального свистка.

Найкращим снайпером матчу став запоріжчанин Антон Буц (16 очок). У лучан найбільше очок для своєї команди здобув Іван Тимощук – 14.

«Волиньбаскет-WOG» – «Запоріжжя» - 64:78 (15:23, 24:19, 9:14, 16:22)

«Ми вивчали гру «Волиньбаскета», знаємо цих хлопців. Тут багато запоріжчан грає. Ми грали динамічніше, і це дало нам позитивний результат», - розповів після гри гравець БК «Запоріжжя» Антон Саєнко.

«Наша команда зіграла дисципліновано, і ми підготувалися до особливостей гри лучан. Добре, що зуміли нейтралізувати їхні сильні сторони і надавити на слабкі», - продовжив тренер «козаків» Дмитро Щиглінський.

«З нашого боку була беземоційна гра. Ми просто перестали захищатись агресивно, а тому дали можливість супернику безпроблемно атакувати. А в нападі ми не завжди знаходили, не розуміли відкритих кидків. Та навіть мінусовий результат – теж результат», - пояснив головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Останню зустріч 2015 року лучани проведуть вдома у суботу, 26 грудня, проти БК «Кривбас». Початок матчу о 19:00.

Фото Миколи Мартинюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» вдома програв «козакам» із Запоріжжя.ФОТО
25 грудень, 2015, 09:50