Палиця хоче побачити, як Гузь заводитиме людей до Волиньради

Палиця хоче побачити, як Гузь заводитиме людей до Волиньради
Голова Волиньради Ігор Палиця прокоментував заяву нардепа Ігоря Гузя з приводу того, що на наступну сесію він силою проводитиме людей до Волиньради.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Гузь, коментуючи інцидент з депутатом Волиньради Володимиром Бондарем, якого не пустили в приміщення «білого дому», зазначив: «На наступну сесію, якщо це буде продовжуватися, ми будемо силою заводити всіх тих, хто мають бажання бути на сесії обласної ради».

Голова Волиньради Ігор Палиця під час бізнес-форуму в Луцьку, на якому зібралися волинські підприємці, прокоментував цю заяву. Зокрема, він зазначив, що хоче побачити, як Гузь прийде та буде проводити людей до Волиньради.

«У нас від області чотири депутати, де ці депутати, хоч один? Коли вони збиралися тут і питали, які проблеми потрібно вирішити? В Фейсбуці вони? Гузь розказує, що він заведе народ в обласну раду, я хочу побачити цього Гузя! Хай він зробить робочі місця шахтарям!», - сказав Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВЕРХОВНІЙ ЗРАДІ ПРОДАВСЯ ТЕПЕР ТУТ ПРОДАСЦЯ
Відповісти
ГуСь, за час свого каГБЕ правління вже встиг так облаштуватись шо йомайо.. то був бідовий а тепер дві фірми.. машини і тд.. і все за 5 тис грн.. ПІД**!
Відповісти
Докажіть.
Відповісти
А хто такий Палиця? Людина,яка співпрацювала з режимом Януковича. Прогульник Верховної Ради,жодного разу не підтримав Майдан.Тепер думає,що своїм баблом зможе купити всіх і вся. За декілька хвилин,при бажанні, хлопці зі спецури розкидають ту гоп-компанію.
Відповісти
Гусь досвідчений революціонер, йому дай тільки побуянити, а роботу нехай інші роблять! А тут ще й Бондарю на хвоста наступили - як не взяти участь?
Відповісти
Агов, ВП, досить лизати Палиці зад.....
Відповісти
Палиця на Новий рік подарок пообіщав
Відповісти
щось останнім часом повилазили "застарілі" лиця і хочуть комусь щось доказати, попіаритися лишній раз. Забувають тільки, що, якщо за свого часу не зм0гли щось зробити, то будьте добрі не заважайте іншим!
Відповісти
комычне фото
Відповісти
тіко Гужь - слабак на ділі...
Відповісти
Гудзь ! Ти хоч один процент зроби для людей , тещо Палиця зробив !
Відповісти
А що він зробив, коли був депутатом ВР?
Відповісти
Ти дивився скільком людям його фонд поміг ? Да що тобі пояснювати ) якщо для тебе Гудзь аторитет ) будеш жити як гусь)))
Відповісти
Фонд не може допомогти всім, а зміна законодавства та робота депутата в Раді може змінити життя. Тому фонд є примітивним підкупом електората.
Відповісти
Примітивним підкупом електорату є піар Гудзя і Бондаря ! Більше вони ні нащо нездатні!
Відповісти
палиця нічого доброго не зробив а людей купує продажних, не забувайте що він працював з януковичем
Відповісти
Палиця - як Ымператор у Зоряних війнах на тому фото вийшов, а Гузь - такий собі джедай ))) фотошоперу - респект! Треба було ще Палиці Капюшона домалювати, а Гузю - світловий меч!
Відповісти
мудро сквзано. робота дійсно професійна. з пащенка преміальні фотошоперу.
Відповісти
Палиця молодець!!! Цим все сказано!гузь який ніколи ніде не робив,буде щось гармати!???!!
Відповісти
не по зубах Гус(з)ю - Палиця.
Відповісти