Нова луцька поліція паркується на «зебрах». ФОТОФАКТ

Нова луцька поліція паркується на «зебрах». ФОТОФАКТ
Нових луцьких поліцейських підловили, коли вони припаркувалися на пішохідному переході.

Фотографією у спільноті Типовий Луцьк поділився користувач Діма Корч.

"Просто не зміг не поділитись. Нашу нову поліцію не навчили елементарним правилам дорожнього руху. Як тільки побачили, що їх фотографують, одразу від'їхали. Фото зроблене на вулиці Винниченка", - написав хлопець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мені цікаво де тут по фотці видно чи вони їдуть чи стоять????
Відповісти
В середу на Львівській теж на пішоході стояли.
Відповісти
Те саме питання виникло))) Якби хоть стояли біля машини
Відповісти
Ну по перше якби їхала то трішки розмите було б це раз і два заднє колесо якщо дивтись по смугам зебри ближче до центру дороги а переднє ближче до тротуару а враховуючи як близько вони до тртуару то ясно стає що вони стоять.
Відповісти
вони їздять по крайній правій зазвичай
Відповісти
Погано ви знаєтесь на сучасній фототехніці))) розмите фото при такому русі навіть старі мильниці давно не роблять
Відповісти
Та видно і по колесах,і по жінці,яка вже обходить ззаду автомобіль."Алекс" і "Читач" може і є тими двома "хероями",або можуть претендувати
Відповісти
Як на мене то не перенливо, розмита фотка буде коли або велика швидкысть або хренова мильниця
Відповісти
а ви мені скажіть якого х...я вони по місту завжди катаються з увімкненими прблисковими маячками?!?! як би то кудись поспішали на виклик ( та й то за екстренними ситуаціями), а не їде чмо 10 км/год і створює незручності для громадян!!!
Відповісти
В теорії, "якщо люди бачать синій маячок, то стають уважнішими і менше порушують"
Відповісти
Це в теорії... А на практиці зустрів такого равлика-гірлянду на Львівській о 6 ранку. Маячки дуууже яскраві (так і має бути, тільки вмикали б їх "по ділу") сліплять, довкола усе погано видно, випередити чи обігнати не можна. От і повзеш за ним, примружившись, і згадуєш незлим тихим...Якось не дуже це піднімає безпеку руху. До того ж водії можуть звикнути і як буде щось справді серйозне не звернуть уваги.
Відповісти
вчи правила, їх можна і обганяти, і випереджувати, синій маячок наказує лише поступитись дорогою і не заважати, тобто якщо вони повільно їдуть в правій смузі - ти їм не заважаєш, обганяй по правилах і їдь куди хочеш.
але якщо червоний і синій маячок - тоді так зупиняєшся і пропускаєш.
сам ПДР не знаєш і обурюєшся!
Відповісти
чому неможна?
Відповісти
а зверніть увагу пересування їх по дорозі-враження що ЦАР ЄХАТЬ.я не підтримую гаі.но коли я іду автомобілем по відроджееня а воно повзе в лівому ряду ПДР-ЗАБОРОНЯЄ!Звертаюсь до цюцюри-ПРОІНСТРУКТУЙТЕ!НАВЧІТЬ!ПОКАЖІТЬ!мене особисто так як і гаі-нервують не менше з перших днів!дане фото 1000000000% РЕАЛЬНЕ.ОСОБИСТО ЦЕ БАЧИВ.З А П Е В Н Я Ю ВІДПОВІДАЮ.
Відповісти
та це просто понабирали ідіотів, які тільки в селі на підводах їздили чи максимум на мопедах...
Відповісти
ахахаха.....в русі авто!?! ))) особливо якщо подивитись на дівчину біля багажника !! )) вона шо камікадзе? ))
Відповісти
ЙОДА ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ НАШІ КОМЕНТАРІ І ДУМАЮТЬ ЩО МИ КОЛИШНІ МЕНТИ)))))))А МИ ПЛАТИМ ПОДАТКИ ЇМ-ЗАРПЛАТА!ПОСТАВИТИ ВІД ВИРОБОТКУ% І ВПЕРЕД.А ЗА МАЯЧКИ ЗГІДНИЙ ВВОДЯТЬ В ОМАНУ БУДЕ ШВИДКА ТО І НЕЗВЕРНЕШ УВАГИ-РОБІТЬ ВИСНОВКИ КОМАНДУВАННЯ!!!
Відповісти
І оце вони росказують нам як правільно їздити!!! Ганьба!!!!
Відповісти
це авто стоїть за затриманим автом,яке поїхало під цеглу по винниченка. Маніпуляції противників нової поліції.
Відповісти
100% стоять, жінка ззаду не могла б так швидко опинитися за машиною.
Відповісти
Ганьба абсолютно усім водіям які тут пишуть на нову поліцію. Ну да, вони ж не літають по місту як дибіли зі швидкістю 80 - 100 км/год. а їдуть по нормі 40 - 50 км.. Стали на зебрі - та хай хоть на червоній площі біля кремля припаркуються - вам то яка різниця чому вони там стали? може вони виконують завдання із слідкування за кимось чи виникла виробнича необхідність?
Відповісти
Спецмашина. Хай паркуються де хочуть і роблять свою роботу.
Відповісти
Думаю якщо стали і з маячками когось зупиняють, нічого страшного немає. Хай працюють. Щодо включених при їзді маячків - теж не бачу проблеми, якщо повільно їдуть -обганяйте будь-ласка це не заборонено!!!!
Відповісти
аххаах, боже ти мій, читаш коментарі і дивуеся, чого ви всі хочете є поліція поганоНема теж погано, вам завідно, розкудахтались просто жесть, на шо люди заслужили те імаете, ви б краще за собою слідкали і дивились де переходите і де їдете і де стаєете,
і да волинь посто гамно просто, ніколи нііякої корисної інформації немає
Відповісти
Хто не робить,той не помиляється.Будь-ласка,поменше *жовчі*.Я думаю більшість з нас вірить і надіється,що поліція таки стане поліцією,а не перетвориться знову в українську* міліцію*.Тож ,підказуйте,підправляйте,але з добром,без злорадства,я думаю-це допоможе більше.Дякую.
Відповісти
+1))
цей менталітет обсирання вже порядком дістав! хай навчаються і працюють, порушення немає бо "люстра" ввімкнена! а кудахкаючі коментатори хай йдуть лісом і подивляться на себе, а то 80% народу лазить як рагулі де хочуть і ще й обурюються коли йому сигналиш на дорозі - бісить просто!
P.S. сам не поліцай, думка моя
Відповісти
що ви до них цепляєтесь постійно. вони там машину зупинили, фотка не вся. і реально стало менше порушників і порушень.
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
Ввімкнено проблискові маячки синього кольору. Які притензії неучі?
Відповісти
Половина коментаторів-"воділи".Це очевидно з того срачу що підняли:звикли по 100 по центру і щоб всі розбігались і дорогу давали. А зараз патруль їздитьнікуди не спішить, маячками кайф ламає... Вай вай зрада!
Відповісти
хлопчики і дівчатка гарно їздять, фото може і підстава. Але сам коли їду пристебаю ремінь, раніше цього не робив бо було до лампочки.
Відповісти
Я особисто бачив що поліція на переході не зупиняються навіть коли люди вже ставили на зебру
Відповісти
як в тому анекдоті ..я в пробці стою)))фейк
Відповісти
якщо видно маячки - мажорів точно не побачите.
Відповісти
НАШИМ ЛЮДЯМ НІКОЛИ НЕ ВГОДИШ!ХОЧЕШ ШОСЬ ЗМІНИТИ розпочни з себе!а той хто кинув дане фото просто провокатор(фото обрізане) який не хоче підтримувати порядок в свому місті!ганьба волинь посту!!!!!копи молодці ))))тримайте так і далі
Відповісти
Новій поліції не має що робити-ловлять тих що паркуються по пр.Волі-жодної парковки в центрі НЕ МАЄ.В двір свого будинку вїхати неможливо з проспекту всі запхалися в двори.Наставили знаків зупинка заборонена-для заробляння грошей.Їздять жменями по кілька машин одночасно-ПОКАЗУХА.
Відповісти
http://vk.com/volynpost?z=photo-31904926_394219976%2Fwall-31904926_64569
Відповісти
пасіба
Відповісти
Волиньпост, я попрошу для об'єктивної оцiнки ситуацii розмiстити поряд з вищезазначеною фотографiэю повноцiнне фото, надicлане по ссилцi http://vk.com/volynpost?z=photo-31904926_394219976%2Fwall-31904926_64569
Відповісти
Друге фото iдентичне першому. Розмiстiть фото по ссилцi.
Відповісти
треба було відео знімати
Відповісти
Я і є та жінка, яка переходить дорогу. Авто поліції рухалось. Просто автор фото обрізав його, а тому не видно, що спереді затор і стоїть багато машин, в тому числі і поліцейська. Не гарно викладати брехню.
Відповісти
Жіночко, не соромно вам брехати?
я теж була там і ніякого затору немає. В спільноті "типовий Луцьк" викладене необрізане фото, і там чітко видно що машина припаркована а дорога пуста! так що перш ніж брехати, розберіться в ситуації....
Відповісти
МОЛОДЦІ!!! Тепер хоч спокійно можна йти в темну пору доби, бо не вештається всяка шваль. Спокійніше (хоча і не завжди) стала їздити по місту, бо придурки, які літають по 100 км/год, стишують трохи свої польоти. Не чути і не видно гонок, які кожної ночі влаштовували неадеквати на Соборності і Ковельській. І менше стали сідати п'яні за кермо. Хоча для наших водіїв треба вішати на кожному стовпі камеру, а ті кілька патрулів роблять свою роботу. Хоч би такими вони залишались і надалі. А по вищезазначенимкоментарям - відразу видно хто ПДР вчив, а хто купив права і машину. От і їдь за такими.
Відповісти
Ахахах..я так розумію "пішохід"це співробітник поліції...тому що авто стояло..в спільноту "Типовий Луцьк" виклали фото,як воно відїхало,після того як люди розпочали фотографувати..
Я не проти поліції...але щоб когось штрафувати вони самі повинні знати ПДР...буквально вчора на вул.Шевченка розверталися перед нами,де суцільна полоса
Відповісти
повнюстю згідна з вами пані автор!
Відповісти
затримували правопорушника а тому можуть робити все.не каву там пили правоохоронці
Відповісти
Журналicти Волиньпост викладiть необрiзану фотографiю де видно що полiцiя зупинилася перед правопорушником ПДР.
http://vk.com/volynpost?z=photo-31904926_394219976%2Fwall-31904926_64569
Відповісти
Бачив як вони через сплошну розвертались.
Відповісти
Для любітелів нової поліції та шоколаду та іншої ватина українських терегах. Якби машина рухалалась даже з мінімальною швидкістю, то жінка яка обходить автомобіль повинна була б рухатись із швиидкістю приблизно 250-400 кілометрів.
Відповісти
Якщо вони їхали то чому пішохода не пропустили? За машиною жінка дорогу переходить на встановленому для цього місці. ..Уже одного з них вигнали, корупція і його накрила з головою, а казали брати не будуть. ...
Відповісти
Привикайте,перші дні всяке побачете,робіть зауваження,в нас у Львові вже впрацювались
Відповісти
А я вчора бачила , але не мала можливості сфоткати як стояли біля "Слона" двома колесами на тротуарі поліцейською машиною, і бігом побігли пистати протокол на того хто стояв не обочині. Круто!!!!!!!
Відповісти
А я вчора бачив, що стояли в зоні дії дорожнього знаку 3,34 зупинка заборонена без увімкнених синіх маячків в районі центрального ринку. Сиділи жували, певно обідали хлопці,))))
Відповісти
Останні новини
Нова луцька поліція паркується на «зебрах». ФОТОФАКТ
25 грудень, 2015, 16:04