Феміда та бюджет: скільки виділили на суди Волині

Феміда та бюджет: скільки виділили на суди Волині
У бюджеті України на 2016 рік волинським судам запланували виділити 117,4 мільйонів гривень, - повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Так, Апеляційному суду Волинської області заклали 23,4 мільйони гривень. Витрати розділили таким чином: загальний фонд – 17,3 мільйонів, з яких 14,1 піде на заробітну плату; спецфонд – 6,1 мільйонів, з яких половина - на зарплати.

Волинський окружний адміністративний суд, якщо не буде змін, отримає 10 мільйонів гривень. На трохи більший обсяг коштів може розраховувати Господарський суд Волинської області.

На міські та районні суди Волині запланували 73,3 мільйонів гривень. Найбільше мають отримати Луцький міськрайонний та Ковельський міськрайонний суди – 20 і 9,5 мільйонів.

Володимир-Волинський міський суд отримає 3 мільйони 978, 5 тисяч гривень.

Кошти, звичайно, немалі. І зважаючи, що значна їх частина (судячи із розподілу по Апеляційному суду Волині) піде на заробітну плату суддів, можна зробити висновки, що й надалі вони не бідуватимуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
апеляцийний суд волини-самий корумпований суд у свити!беуть хабарив билье ниж закладено до бютжету держави!а им щей зарплау????
Відповісти
А що саме ви вживаєте, пані? Порадьтеся з лікарем, бо Вас вставляє не по-дитячому. Волинський апеляційний суд є одним з небагатьох в Україні, де корупції просто немає.
Відповісти
шановний анониме!може мени ликар и потрибен але не для голови це точно!якщо вам цикави факти винесення суддею стрильчуком в а ришень яки суперечать не тильки КОНСТИТУЦИИ УКРАИНИ але и здоровому глузду-звонить дом.тел.в ковели 46798 дам № справ.а можливо стрильчук в.а робин гуд? забирае в бидних-дае багатим!
Відповісти
У випадку, якщо Ви, будучи стороною процесу, невдоволені рішенням колегії суддів апеляційного суду (3 судді), а не одного судді, як чомусь вказуєте Ви; маєте повне право оскаржити його (рішення) у встановлений законодавством спосіб. У випадку, коли Ви маєте підстави підозрювати суддю в незаконних діях, звертайтесь із відповідною заявою до правоохоронних органів. А писати тут повну бздуру не варто. Толку нуль.
Відповісти
Скажіть а звідки тоді у цих суддів такі котеджі і авто.Вони що бізнесмени?
Відповісти
вони не п'ють)))
Відповісти
Скільки вже можна собачити суди. Ніхто ж без них нікуди-тільки щось:"Звертайтесь до суду". Совість мали б. Ніхто нікому не боронить вступати до юридичних вузів, але ж це треба мати розум, а не в слові х... робити три помилки. Бездарі та неуки тільки й таке пишуть.
Відповісти
Люструвати всіх!!!одне бидло а не судді!! Корумплване
Відповісти
Нічого народ до них добереться!!народна люстрація- тимчасове перебування в мусорному ящику!!
Відповісти
себе в смітник засунь. піди розумнику попрацюй з таким бидлоттям зависливим,як ти...чи довго зможеш?
Відповісти
Ох і закрутилися помічники суддів, канцелярії, секретарі, а що обіцяли зарплату підняти?
Відповісти