Тижневі підсумки роботи нової патрульної поліції у Луцьку. ВІДЕО

Тижневі підсумки роботи нової патрульної поліції у Луцьку. ВІДЕО
За п’ять перших днів роботи патрульної поліції Луцька надійшло понад 600 викликів, переважно порушення тиші, правил дорожнього руху та сімейні конфлікти.

Про це йдеться на офіційній сторінці патрульної поліції у Луцьку у Facebook.

Нагадаємо, 19 грудня, луцькі поліцейські склали присягу на вірність Україні. 165 молодих лучан того ж дня розпочали патрулювання вулицями Луцька. Всього цілодобово містом курсували 15 екіпажів.

Детальніше про перші підсумки роботи патрульних у Луцьку розповів начальник Управління патрульної поліції Луцька Антон Цюцюра під час прямого ефіру у телепередачі «Під градом змін» Громадського, - пише Район.Луцьк.

За його словами, найбільша проблема міста – це неправильне паркування. Патрулі зафіксували вже 104 таких порушення.

«Ми будемо якось систематично її вирішувати. Я особисто їздив дивився, що у нас у тих місцях, де є проблеми з парковками, за 50–100 метрів є стоянка, на якій можна без порушень правил дорожнього руху залишити авто. Але трохи люди чи лінуються, чи поспішають, чи не звикли до того, що це не можна робити», – зазначив головний патрульний міста.

«Також ми вже маємо на рахунку розкритий грабіж за допомогою небайдужого громадянина. Затримано лучанина за незаконне поводження зі зброєю та двох - за крадіжку. Дуже багато реагують наші співробітники на порушення правил дорожнього руху: складено три протоколи за керування у стані сп'яніння, залишення місця ДТП, за п'ять днів трапилося вже 15 ДТП», – розповів Антон Цюцюра.

Ще одні проблеми міста – це дрібне хуліганство та розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях.

«Як правило, люди були напідпитку, і траплялося це у вихідні дні», – зауважив Антон Цюцюра.

Крім того, командир патрульних розповів, як відбуваються щоденні чергування вулицями Луцька.

«Кожен автомобіль закріплений за певним квадратом міста. Якщо саме з цього квадрату приходить дзвінок на «102», то йому приходить завдання, на яке він має відразу реагувати. Якщо викликів у цьому квадраті немає, то патрульні заїздять у двори, вони самі для себе шукають роботу, тобто правопорушення», – стверджує Антон Цюцюра.

Також головний поліцейський міста поділився першими враження від особового складу.

«Я ще в процесі їх вивчення, знайомства. Серед нас є люди з дуже різних сфер, наприклад, медицини, маємо кілька колишніх працівників міліції, є колишні банкіри. Я особисто проводив співбесіди у інших містах, тому можу сказати, що ми шукаємо людей, у яких горять очі, людей, які хочуть змінити країну», – розповів Антон Цюцюра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це за слухи з маньяком,що ріже обличчя.
Відповісти
а чого не каже про перший хабар, позорисько,ганьба
Відповісти
Ти або говори конкретику або взагалі рот закрий
Відповісти
Ви краще заїдьте на вулицю Московську 58 і 56 тут завжди бухають і кричать , ось зараз я хочу по пробувати заснути і не можу томущо через пластикові вікна чути як вони кричать
Відповісти
Ці нові "поліцейські" не вміють навіть елементарного протоколу про дтп написати. Повна відсутність освіти. Безграмотність. А цей "начальниу" знайшов чим хвалитись - неправильне паркування. Ти піди розслідуй те що треба розслідувати, а не як мудак лише бензин палиш, еілометраж накручуєш, і фігньою займаєшся.
Відповісти
Бувших мусорів ,жаба давить. Поліцейські навели порядок біля варшавки та біля автобазару, даїшника навіть не снилося.
Відповісти
Сріть люди, сріть...
Але замість того щоб срати краще б підтримали
Відповісти
Хаха, нашо цей цирк...
Відповісти
От знашов чим хвалитись, парковками))) вони лише бензин палять,державні кошти на вітер пускають. Якби мали боротись із злочинністю то б пішком патрулювали місто, а не катались без толку! Неправильне паркування то не злочин. У дворах і тд грабують, а не на дорогах- позорище
Відповісти
Ну так. Вони спалять більше пального ніж економні ДАІшники які тупо сиділи в кущах або біля знаку який самі і поставили
Відповісти
ДАІшники знаків самі не ставили, не треба єрунду відверту говорити.
Відповісти
Звичайно, старший прапорщик ДАЇ яму для стовпа не копав. А знайти вигідне місце де знак можна поставити, щоб біля нього вигідно було постояти він міг
Відповісти
як вчора наряд біля "Зосі" відгріб то капець ))))) їх жеж вчили, здається, а може й ні ;)
Відповісти
А що там сталось?
Відповісти
Патрульні молодці. Критикують їх тільки бидло,яке не вміє паркуватися та даїшники, який з позором погнали.
Відповісти
А авто біля прокуратури не чіпають. Виїхати з вул. Бандери часто дуже важко ,бо паркуються на самому переході
Відповісти
ті, хто невдоволений їхньою роботою, скажіть їм це в лице. а то писати коментарі всі такі сміливі. а взагалі поліція - молодці.
Відповісти
А хіба ніхто не каже? Я казав. Вони лише в землю дивились і відповідали що їх ще не навчили. І таких випадківв впевнений дуже багато. А при чому тут сміливі писати чи ні? Їх цих нових мусорів що, боятися треба??
Відповісти
Походу бивших "гайців" тема заципила, значить все правильно роблять.... :)
Відповісти
ТА люди добрі, ви трохи задовбали! Коли були ДАІ - то весь час вам не подобалося якого чорта біляВаршавки машини паркуються абияк. Тепер вам кілометраж не подобається. ТА ці хлопці та дівчата їздять там, де ви (ДАІ і міліція) боялися носа поткнути
Відповісти
Їздять. І все.
Відповісти
правильно все поліцаі роблять .головне щоб не скотилися до рівня своіх попередників які обкрадали гарно одітих підвипивших громадян та кришували злочинні схеми
Відповісти
До уваги нових поліцейських!!! Хлопці і дівчата поважайте працю людей які працювали до ВАС і виконували те чому ще вчитесь ВИ і вчитись ще будете довго , все у Вас добре буде з часом і повага громадськості буде 100 відсотків. ..будьте мудріші!
Відповісти
Вчора в дворі була, п'яна сварка з криками на весь даір і матами, визвала патруль, приїхали за 5-7хв розібрались, тищина..
Відповісти
Сегодня стою не перекрёстке на Вышков на красный свет, смотрю сзади едет патрульная машина, включает красный маячки, проезжает на красный и всё как не в чём не бывало.
Потом может когда то они меня остановят и скажут что я что то нарушил... если быть людьми то всем...
Відповісти
Щодня працівники заводу мотор втікають швидше з роботи,вже 1700 стоять на зупинці, і щодня сотні людей стоять під прохідною чекаючи виносу вкраденого лєвака. Скільки лєвака виніс цей Саучаснік?
Відповісти
ъх так само викликати?102?
Відповісти
Ну що я можу сказати... Понабирали дітвору, катаються без діла по місту, палять гроші з наших же з вами карманів, мішають їздити, сам їхав і бачив як на гордіюка розвертались на двойній сплошній, і навіщо вони їздять з включеними маячками коли просто їздять, не на виклик? тількі відволікають!
Відповісти
До вашого відому вони знаходяться на патрулюванні і зобов'язані включити сині проблискові маячки, бо потім такі ж як ви напишуть, що вони ще щось не правильно зробили. Молодці нова поліція, далі так тримати і не звертати увагу на ниття вічно чимось незадоволеного народу.
Відповісти
критиканы херовы. так иди и сделай лучьше . Киев тоже не сразу строился.
Відповісти
3 дні тому в мене в дворі в моєму авто вибили вікно. Вкрали сумку яку забув забрати додому. Цінного там нічого взагалі небуло. Викликав Поліцію. Оператор чітко прийняв виклик, копи приїхали за хв. 10-15 (Так як заявив не одразу як помітив, мусив дітей в школи завести). Так от. Вічливо розпитали засвідчили швидко заповнили папери. Потім приїхали слідчо-оператвні мілі-поліцейські... контраст відувся одразу... Вони приїхали до мене як старого друга... ні я звісно не проти... але і матюкаються, фамільярнічають... і доречі помітив, копи з ними трохи напружилися і що ті щі інші не хотіли особливо між собою контактувати..
Моя думка поліцейські молодці... а ось старих кадрів треба потихеньку міняти... бо переробити тут вже не вийде...
Вибачаюсь за орфографію і пунктуацію...
Відповісти
В суботу близько 22,00 проходив по Винниченка в сторону Карабаса.Поліція зупинила два БМВ Х5 номера 7776 та другий здається 8887 з випившими дядьками за кермом.Проходячи повз них дядьки казали поліцейським що випили не багато і живть зовсім поряд.Зупинився я біля Карабасу та хвилин 10 за ними спостерігав.Поліція відпустила їх))))Ну якщо дядько трохи випив і живе поряд-то чому ж його не відпустити))))
Відповісти
Нічого проти роботи поліціі особисто не маю.Просто не розумію,чому велика кількість машин поліціі роз'ізджає протягом дня.Чому не зробити 5 патрульних машин на день(у вигляді чергування),а на ввечер можна збільшити іх кількість.Просто поки нову службу забезпечують новим транспортом,машини невідкладноі допомоги ламаються і не можуть приіхати до хворих.Я сьогодні чекала невідкладку годину часу,яка так і не приіхала, бо автомобіль зламався.Тому все ж температуру 39.1,прийшлось збивати власними силами,а потім все ж викликати швидку.
Хочу дуже просити вельмишановну місцеву владу:створюючи " нове", не забувайте дбати про "старе"
Відповісти
Останні новини
Тижневі підсумки роботи нової патрульної поліції у Луцьку. ВІДЕО
27 грудень, 2015, 06:35