Версії смерті російського друга і патріота України. ВІДЕО

Версії смерті російського друга і патріота України. ВІДЕО
Самогубство 18-річного Влада Колесникова другий день обговорює вся Україна. Хлопець рішуче виступав проти війни в Україні і навіть обіцяв влаштувати антипутінські мітинги. А ще неодноразово згадував, що майже не має однодумців.

Про це інформує Телеканал новин "24".

Влад Колесников планував організувати у Росії мітинги, але не встиг. Хлопець помер через півроку після інтерв'ю, в якому заявив про це. У поліції кажуть — прийняв смертельну дозу ліків. 18-річного студента висміювали та залякували співвітчизники — йому не могли пробачити проукраїнської позиції.

Влад Колесников — автор плаката, на якому війну в Україні посилають на три букви. Його він вивісив у рідному Подольску. Пізніше прийшов на навчання у футболці з написом "Поверніть Крим". За це його виключили з технікуму, ровесники побили, а ще ним зацікавилися спецслужби. Рідний дід, не сприйнявши позиції онука, відправив Влада до батька, у місто Жигулівськ.

На цькування хлопець не зважав. Позицію не змінив — його Facebook-сторінка заповнена антипутінськими постами.

Влад Колесников не залишив передсмертної записки — не пояснив, чому вкорочує собі віку. Батько звинувачує у самогубстві медіа, з яких син дізнавався про війну в Україні. Мовляв, задурили голову вразливому хлопцеві. Друг Влада каже, що самогубство — наслідок нещасливого кохання.

А от в Україні думки розділились. Одні з недовірою ставляться до історії - мовляв, це може бути чергова інформаційна провокація Кремля. Утім, є й ті, що пропонують нагородити Колесникова посмертно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.