На Волині не знають, хто надалі перевірятиме якість зерна

На Волині не знають, хто надалі  перевірятиме якість зерна
Держінспекція сільського господарства в стадії ліквідації, а хто перебере на себе її функції, наразі не відомо.

28 грудня на оперативній нараді в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика заступник начальника Державної інспекції сільського господарства у Волинській області Тетяна Семенюк на питання очільника ОДА "хто надалі перевірятиме якість зерна?", якщо їхня структура знаходиться в стадії ліквідації, відповіла, що наразі не відомо, адже з Києва стосовно цього ще не було жодних вказівок.

Натомість Володимир Гунчик зазначив, що необхідно вносити відповідні пропозиції тут на місці, тим більше, якщо структура вже знаходиться в стадії ліквідації.

Також він попросив відповідних керівників проаналізувати функції інспекції й на основі цього підготувати звернення, в якому будуть пропозиції, хто б міг на себе перебрати ті чи інші функції, які виконувала інспекція сільського господарства.

«Я хочу бачити перспективу і розуміти, що сьогодні говорити головам сільрад. Якщо ми проаналізуємо і в нас будуть свої рекомендації - це буде роботою на випередження, а не чекати, коли ліквідують», - сказав Володимир Гунчик.

Отож, Володимр Гунчик дав час керівникам до 10 січня підготувати й надати йому відповідні пропозиції з питання реорганізації структури Державної інспекції сільського господарства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині не знають, хто надалі перевірятиме якість зерна
28 грудень, 2015, 13:36