У Луцьку обирали найкращих вокалістів. ФОТО

У Луцьку обирали найкращих вокалістів. ФОТО
У Луцьку вчетверте пройшов вокальний конкурс We plus music awards.

Фінал конкурсу відбувся у неділю, 27 грудня, - інформує Молодіжнй портал Волині.

Особливістю цьогорічного конкурсу стало те, що кастинги пройшли лише дівчата. Логічно, що і фіналістами стали чарівні представниці жіночої статі, які напрочуд гарно впоралися зі своїми фінальними завданнями.

Справжньою родзинкою вечора стала Julia Big1. Її жарти над усіма присутніми, включно з учасниками та суддями, в залі слухали із розкритими ротами.

Вечір, охоплений інтригою, підігрівало компетентне журі: Галина Конах, Валентин Мушинський (One Light Inside ), Сергій Семенюк (громадський діяч, режисер за освітою), Віктор Жалнін (Forkida). Члени журі часто не тільки хвалили учасниць, а й давали доволі жорстку, проте об’єктивну, критику.

Протягом вечора свої пісні виконували Галина Конах, гурт Forkida та гурт OneLightInside, танцювальний номер подарували хлопці з колективу IronCity, а прекрасний музичний супровід забезпечили учасники гурту Worship Empire.

Під кінець вечора всіх присутніх частували смаколиками та вручали новорічні подарунки, це особливо сподобалося діткам, яких було чимало.

Як завжди, засновники шоу постарались на славу, але в планах ще краще та ще більше. Зокрема, одна із організаторів, Іванна Кіпарчук, поділилася, що на наступний вокальний конкурс, який розпочнеться з березня 2016 року, буде запрошено ще більше відомих гостей.

Загалом метою створення цього проекту є розвиток та підтримка талановитої молоді. Громадська організація «Ми+ Луцьк», яка є засновником вокального конкурсу WMA, не збирається зупинятися на досягнутому. В планах - розширення проекту, в межах якого учасники демонструватимуть не тільки вокальні дані, а й акторську майстерність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знали кого публікувати на волиньпості! ПРОТЕСТАНТІВ, які роблять ці конкурси, лише щоб заманювати до своїх лав талановиту молодь... ЖАХ
Спочатку пісеньки, подорожі, а потім розмови про Бога до рання і перехрещування в іншу віру біля Стиру, батьки цих дітей, втрачають їх на очах!
Одумайтесь! Треба гнати цю секту з міста!!!
Відповісти
все так плачевно?
Відповісти
" батьки цих дітей, втрачають їх на очах!"?? батьки давно втратили своїх дітей, які весь час крадуть, бухають, займаються сексом з раннього віку, ненавидять весь світ, стають жорстокими і вбивають. сумно це чути. хто ж тебе створив, Аліно? для чого ти живеш? і що буде після смерті? можеш не відповідати. люди, що хочуть, те і вибирають.і спочатку взнай, що таке секта, тоді насправді будеш добре знати, кого гнати. я не є протестанткою, але я рада, що є такі люди, які навчають мудрих речей і допомагають змінювати світ. успіхів.
Відповісти
Знаєш ці ппотестанти щось корисне хочуть зробити для молоді обернись подивись своїми очима що робиться, а ти тільки вмієш писати такі речі стидно тобі має бути
Відповісти