Іваничівським медикам таки виплатять індексацію

Іваничівським медикам таки виплатять індексацію
Крім субвенції у розмірі 803 тисячі гривень, медикам Іваничівської ЦРЛ виплатять близько 120-ти тисяч з місцевого бюджету.

Про це повідомив головний лікар лікарні Петро Ципа, - пише БУГ.

Вранці 28 грудня в Іваничах відбулося засідання бюджетної комісії, на якій прийнято рішення виділити близько 120 тисяч гривень з резервів районного бюджету на виплату індексацій медикам. Якщо ці кошти надійдуть, то в лікарні перекриють заборгованість за серпень приблизно на 90%.

“803 тисячі субвенції мали прийти минулої п’ятниці, але на рівні області вони ще не розписані. Крім того, сьогодні вранці було засідання бюджетної комісії, де говорили про виділення додаткової суми – за рахунок цих коштів ми практично перекриємо серпень місяць з виплати індексацій.

Із 803 тисяч 199 нам дали на профілактику та лікування діабету, з них також 180 тисяч на зарплату. Решту грошей повинні були поділити між лікарнею та Центром первинної медико-санітарної допомоги для поточних витрат. Але в зв’язку з тим, що у нас не була виплачена індексація, бюджетна комісія і районна влада вирішили кошти на поточні видатки перекинути на індексацію і поділити рівномірно між ЦРЛ та Центром.

Лікарня отримала індексацію включно по червень, а Центр первинної медико-санітарної допомоги – по травень, тобто на місяць менше. Гроші, що мали бути направлені на поточні видатки обом установам, вирішили передбачити і збалансувати до однакового календарного рівня на виплату індексацій”, – пояснив головний лікар Іваничівської ЦРЛ Петро Ципа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Іваничівським медикам таки виплатять індексацію
28 грудень, 2015, 18:24