Жертви луцького шизофреніка. ВІДЕО

Жертви луцького шизофреніка. ВІДЕО
Серед білого дня Луцьком кілька годин блукав чоловік та кидався на перехожих із ножем.

У результаті різанини - п'ятеро поранених, двоє з них у вкрай тяжкому стані знаходяться в реанімації. І при цьому нападник має шанси уникнути покарання, - йдеться у сюжеті ТСН.

Коли на 102 почали повідомляти про випадки ножових поранень, правоохоронці не одразу пов'язали їх між собою. Інформація надходила з різних районів міста. Усі потерпілі розповідали приблизно одне й те саме: невідомий чоловік кидався на них з ножем без жодного слова.

"Одному ніж у спину всадив, інший громадянин ніс на руках дитину, той підбіг і пирнув по щоці, в третього поранення у скроневу частину", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Василя Скиданюка шпиталізували з ножем у спині. Чоловік пригадав, що того дня у справах приїхав до знайомого. Господаря вдома не було, натомість вийшов його син, який накинувся на нього і порізав ножем. У стані шоку чоловік дістався додому. "Кажу до дочки: щось мені погано, викликай швидку. А вона як крикне: "Ой, Боже, в спині ніж", - переповів постраждалий Василь Скиданюк.

Чоловіка прооперували. За словами лікарів, зараз стан потерпілого стабільний.

Загалом із колотими та різаними ранами до медиків звернулися п'ятеро лучан. Стан двох поранених – тяжкий. 27-річний Олександр і досі в реанімації. 7-сантиметрове лезо нападник устромив йому в скроню, пробив кістки черепа і дивом не пошкодив мозок.

На пошуки нападника виїхали чи не всі міські патрулі. Невдовзі затримали 35-річного чоловіка. Навіщо влаштував різанину, той пояснити не зміг. "У нього – приступ агресії, він неадекватний, тому його покази дуже сумбурні", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Правоохоронці з'ясували, що нападник має діагноз шизофренія. Тепер на нього чекає додаткова судово-медична експертиза, яка й визначить наскільки він осудний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме таких людей і потрібно садити!!!
Щоб всяка мразь не калічила людей!!!
Відповісти
не залежно від експертизи він має бути пожиттєво ізольований від суспільства.
Відповісти
Треба, щоб лікарі вчасно і вірно ставили діагнози. Хворих не можна садити...
Відповісти
О, а де ж ПОЛІЦІЯ була? Вона стільки проїзджає, що порушники пісяти під кущиками перестали, а калічити -НІ....ПІсля першого ж сигналу мала б залучити всі машини- не допустивши стільки жертв, але мабуть в дискотечних миашин була сієста...
Відповісти
а нова поліція тільки показухою займається, в Польщі за тиждень стільки пооліцейських машин не побачиш, як у Луцьку за день, катаються туди сюди наче у квест якийсь грають, а не патрулюють
Відповісти