Чоловіка, який різав на вулиці людей, «посадять» на два місяці

Чоловіка, який різав на вулиці людей, «посадять»  на два місяці
Чоловіка, який влаштував на вулицях Луцька різанину, затримали та обрали для нього міру запобіжного заходу.

Як повідомлялося раніше, у Луцьку чоловік нападав на перехожих та наносив їм удари ножем. Двоє потерпілих із колото-різаними ранами госпіталізовані у лікарню, - інформує сайт волинської поліції.

За вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий та перебуває в ІТТ Луцького ВП.

Луцький міськрайонний суд підтримав клопотання слідчого та обрав підозрюванному міру запобіжного заходу – два місяці арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слідство триває?
Відповісти
а чому лице зафарбували? щоб коли його випустять то перехожі не змогли його взнати на вулицях міста і вчасно попередити особисту небезпеку?
Відповісти
а далі що? знову люди в реанімації??
Відповісти
Шановний Волиньпост, чи можете ви звернутись до представників правоохоронних органів, як журналісти, аби ті пояснили причину "замитого" обличчя цього шкідника. Два місяці пройде...а далі? Він знову гратиме в ножову лотерею по місту???
Громадяни мають право знати небезпеку в обличчя.
Відповісти
На скільки я знаю обличчя приховують відповідно до призумпції невинуватості. Доки суд не прийме остаточне рішення щодо винності обвинуваченого ніхто не має права публічно стверджувати, що він злочинець та називати його ПІБ і показувати обличчя. А тим більше називати діагноз. Тому мова, як правило йде про абстрактного злочинця, навіть якщо його упіймали на "гарячому". Такі у нас закони!!Якщо поліція не замальовуватиме обличчя, то зробити це забов'язані журналісти.
Відповісти
Без решения суда нельзя называть человека преступником. А показывать лицо никто не запрещает. У нас тогда всю Верховную зРаду нужно показывать заретушированной да и практически всех чиновников, с самого верху и до низу.
Відповісти
2 місяці - це запобіжний захід на час проведення слідства. За результатами розслідування буде судове засідання, на якому і визначать міру покарання
Відповісти