Дорога від Луцька до Львова: старт узято

Дорога від Луцька до Львова: старт узято
На межі Волинської та Львівської областей обговорили поточний ремонт автомобільної дороги державного значення Н­17 Львів – Радехів.

Виїзна нарада, присвячена більше, ніж актуальному, питанню ­ ремонту шляху, що з’єднує Волинь та Львівщину, відбулася у понеділок, 28 грудня, за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Окрім голови облдержадміністрації, ділянки дороги оглянули директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, його заступник Віктор Довгополюк, начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак та його заступник Юрій Ришкевич, директор Волинського відділу комплексного проектування ДП «Укрдіпродор» Ігор Малиха, головний інженер Волинського відділу комплексного проектування ДП «Укрдіпродор» Андрій Коцага, а також голова Горохівської райдержадміністрації Любов Матвеєва.

Опісля того, як Андрій Коцага поінформував учасників наради, на якій стадії нині підготовка технічного проекту, слово узяв Анатолій Посполітак. Останній говорив про хід підготовки до проведення тендерних процедур на початку робіт.

Загалом же під час наради особливо акцентували на тому, що слід обов’язково включити до проекту об’єкти придорожньої інфраструктури. Йдеться про з’їзди, місця паркування, освітлення, засоби безпеки тощо. В результаті зійшлися на тому, що проектна організація, Служба автомобільних доріг у області, фахівці департаменту інфраструктури та туризму готові до оголошення процедури торгів.

Відтак, Володимир Гунчик доручив готувати необхідні матеріали, аби провести громадське обговорення проекту реконструкції дороги «Луцьк – Львів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідіотизм немає меж ще запросіть громадськість обговотити будівництво наприклад літака чи корабля чи енергоблока і крило в літаку розмістіть так як "громадськість" вирішить технологічні справи повинні робити професіонали на основі ретельних розрахунків В США наприклад існує цілий інститут автодоріг де проводяться дослідження всіх можливих факторів і явищ що будуть впливати на майбутнє дорожнє покриття (характеристика грунту вологість температура підземні води та ін.)і на їх основі приймають рішення про матеріал для подушки матеріал дорожньго покритя Американці порахували що дешевше утримувати інститут ніж постійно переробляти дороги. А наші мудрили зберуть бабок і малолітніх крикунів і будуть "рішати" і думка інженера небратимуть до уваги бо ж є громадські активісти
Відповісти
краще вирішіть питання ремонту недороги в Радехові. Відрапортувались, що дорога зроблена, а на ділі - жах.
Відповісти
Радехів - це не компетенція Волині
Відповісти
Волиняки зроблять свою роботу на люкс ("якнемаєбути"),
а от львівці крали, крадуть і будуть красти.
Відповісти
Чинне законодавство України і державні будівельні норми не передбачають процедури громадського обговорення проектів такого ремонту. Обговоренню підлягає містобудівна документація, а не проектно - кошторисна. Але якщо стоїть питання про те, щоби робити все, що завгодно, аби нічого не робити - то робіть. Хочете загробити справу - залучіть громадськість...
Відповісти
Триндять допоки не розкрадуть.
Відповісти
Повчіться в поляків, які там нині шляхи!!!!
Відповісти
Останні новини
Дорога від Луцька до Львова: старт узято
29 грудень, 2015, 12:39