Ковельчани теж зможуть писати електронні петиції

Ковельчани теж зможуть писати електронні петиції
Депутати Ковельської міськради затвердили Порядок розгляду електронної петиції, адресованої міській раді.

Відтепер ковельчани можуть звертатися з петиціями до Ковельської міської ради з урахуванням її компетенції через веб-сайт Єдиної системи місцевих електронних петицій http://e-dem.in.ua, - повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

В петиції має бути викладено суть порушеного питання, пропозиція щодо його вирішення, а в заголовку петиції зазначено її короткий зміст.

Петиції оприлюднюються на веб-сайті петицій протягом двох робочих днів з дня надсилання її автором (ініціатором) після перевірки петиції спеціалістом по роботі із зверненнями громадян виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Протягом двох робочих днів профільний виконавчий орган міської ради опрацьовує та узагальнює отримані від інших виконавчих органів матеріали та передає до уповноваженого виконавчого органу для організації розгляду на засіданні виконавчого комітету міської ради або сесії міської ради, якщо вирішення питань, піднятих у тексті петиції, вимагають скликання сесії міської ради.

На засідання виконавчого комітету або сесію міської ради, де буде розглядатись петиція, запрошується автор (ініціатор). За бажанням автора (ініціатора) петиції він може зробити виступ щодо питань, піднятих у тексті петиції.

Після розгляду петиції на засідання виконавчого комітету міської ради або сесії міської ради у термін, що не перевищує десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду, на офіційному веб-сайті міської ради та веб-сайті петицій оприлюднюється оголошення щодо підтримки або не підтримки петиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани теж зможуть писати електронні петиції
30 грудень, 2015, 12:05