«Новий бюджет – це продовження корупції та економічної руйнації держави», - Юлія Тимошенко. ВІДЕО

«Новий бюджет – це продовження корупції та економічної руйнації держави», - Юлія Тимошенко. ВІДЕО
Новий бюджет – це продовження корупції та економічної руйнації держави.

Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу Інтер у неділю, 27 грудня.

Вона наголосила, що цим бюджетом скасовується 32 закони, які забезпечували соціальні виплати. А під час його ухвалення в парламенті де-факто уторилася нова більшість з фракцій Президента, прем’єра та колишніх депутатів з Партії регіонів. 

«Бюджет на 2016 рік, який прийнятий в останній четвер, вночі, о 5 ранку, може мати дуже багато характеристик. Але в першу чергу це бюджет продовження хаосу, продовження корупції, а по великому рахунку це бюджет стагнації української економіки. Але це ще і бюджет створення нової провладної коаліції в парламенті, яка по факту створена під час голосування за бюджет, яка включає Народний фронт – фракцію прем’єр-міністра, Блок Петра Порошенка, а також велику кількість депутатів колишньої партії регіонів.

За такий бюджет не можна було голосувати. І я дуже радію, дуже радію з того, що Батьківщина в повному складі не голосувала за цей бюджет. Тому що це треба було стати спільниками корупції. Що Самопоміч майже у повному складі також не проголосувала за бюджет. Якщо не міняється соціальна політика, не міняється політика підтримки економіки України, якщо не міняється тарифна політика – навіщо потрібен такий уряд, навіщо потрібен такий парламент і навіщо потрібен такий абсолютно спотворений бюджет?», - наголосила Юлія Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сказала ДУЖЕ ЧЕСНА Юлія Володимирівна!!!
Відповісти
Це точно!
Відповісти
На таку лисицю треба професіонального мисливця!!! Відсиділа на зоні і не призналась де і як крала мільяри в нашій прекрасній УКРАЇНІ.Чекай свое звірине життя тварина на небесах.
Відповісти
Тимошенка вже накерувала економікою в 2008 Зарубала будівництво лікарні майбутнього.
Відповісти
Вже інвалвдного візка не потрібно... Як дерибан державної казни лікує всіх горе-політиків... Не політики, не державні мужі, а казнокради і брехуни!!!
Відповісти
Не згадує сволота,як з яником в вересні 2009-го року створювала ПРБЮТ.Не згадує,як з яником уклала угоду про перемінне президенство до 2025-го року.Такої лярви нема в цілому світі.Ще тільки не хватало президентом вибрати,але Бог милував нас від такого диявола.Це її остання ходка в Верх.Раду,а дальше невтішна історія і забуття.
Відповісти
Грицька Юлькіна локшина - як супер-віагра: збуджує і надихає до бою. На разі хіба в штанях і рукою)))
Відповісти
Українці заслуговують на сьогоднішню владу,вони самі її привели, але все одно їм Тимошенко винна....до речі, дуже розумна жінка,от коли вона була при владі, холч і світова криза була, але ми цього не відчули......тупізм нашого народу зашкалює.....
Відповісти
Пані Ольго,Ви або БЮТівка,або з іншої галактики,або клеїте (вибачте за тавтологію)з себе дурня.Але щодо Тимошенко людей вже не проведеш,розумніші стали,вона своїми діями навчила,як її і її любих друзів любити.
Відповісти
Прагнучи президентства, намагалась заручитись підтримкою Путіна, хіхікала з ним над Ющенком, підписала з РФ кабальний газовий договір на 10 років. Можливо, ми б не мали нинішньої ситуації, коли б Т. та Ю. пригасили свої непомірні амбіції та дружно "перли б плуга", не давши шансів на президентство Я. Досить, Юля, досить !..
Відповісти
Останні новини
«Новий бюджет – це продовження корупції та економічної руйнації держави», - Юлія Тимошенко. ВІДЕО
31 грудень, 2015, 16:31