Волинянину, який постраждав від вибуху котла, потрібна кров від 90-та донорів

Волинянину, який постраждав від вибуху котла, потрібна кров від 90-та донорів
За кілька днів до Нового року в родині Ковальчуків із села Зимне трапився трагічний випадок – серед ночі господаря будинку Віталія розбудив підозрілий свист.

Як з’ясувалось, звук линув з котельні, де знаходився котел на тверде паливо, у якого з невідомих причин зірвало паровий клапан, - пише Слово правди.

Як тільки чоловік увійшов у приміщення, котел вибухнув, обдавши його парою та киплячою водою. Від потужної хвилі вибуху котельня ущент зруйнувалась, заваливши однією стіною 33-річного чоловіка, який отримав опіки 60 відсотків тіла, з яких 40 – глибокі. Зараз Віталій знаходиться в опіковому центрі в обласному центрі у стабільно важкому стані. За словами лікарів, через тиждень стан чоловіка може погіршитись, коли через інтоксикацію можуть відмовити органи. Наразі чоловіку терміново потрібна кров від 90-та донорів.

У Віталія є молода дружина та 4-річний син, які просять усіх небайдужих прийти до Володимир-Волинської станції переливання крові і здати кров. Дні роботи станції в новому році – 4,5,6 січня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
40 литров крови?
Відповісти
а яка група?
Відповісти
сволотній дерржавью ми живемо щоб вже на кров побиралися.не учаснику ато співучаснику котла непотрібного.ви уроди хоч группу крові напішіть
Відповісти
Якщо він лежить в обласній лікарні то чому здавати кров в Володимирі Волинському?
Відповісти
а вы умный человек.может из владимира кровь в польщу перевезти проще.что за краына яку ми здобули
Відповісти
яка група крові потрібна
Відповісти
Так яка ж група крові потрібна???
Відповісти
Я перед сном помолюся за життя Віталія щоб він вижив з статі зрозуміло шансів мало але хіба можна упускати руки поки бёться серце в грудях надія ё. Надія завжди ё треба вірити молитися й вірити. Скоро Різдво а на різдво завжда бувають чудеса треба вірити я за вас молитимусь.
Відповісти
Не важливо яка у Вас група крові , йому капають ту , яку він потребує . Не важливо де Ви будете здавати , головне сказати для кого .
Відповісти
Що ви шум підняли? Підіть здайте кров,центр переливання завтра працює. Група не важлива,головне піти і здати. Це займе 40 хв. Вашого часу. Людині добро зробите,родину підтримаєте.
Відповісти