Як під час новорічно-різдвяних свят уберегтися від квартирних злодіїв. ВІДЕО

Як під час новорічно-різдвяних свят уберегтися від квартирних злодіїв. ВІДЕО
Січень - один із лідерів за кількістю квартирних крадіжок. Злодії залазять у помешкання, господарі яких поїхали відпочивати на новорічні свята.

Проте і звичайної годинної прогулянки до новорічної ялинки буде достатньо, щоб обчистити квартиру, - йдеться в сюжеті ТСН.

Аби не стати мішенню крадіїв, експерти радять, по-перше, встановити домофон, якщо є можливість – консьєржа.

Досвідчені злодії серцевину замка в дверях самої квартири можуть зламати за хвилину. Пластикові вікна чи балкони - теж не перешкода для грабіжника. Їх зовні можна відкрити за кілька секунд.

Один із шляхів потрапляння до квартири - через дах. Приміром, на багатоповерхівці після висотників-утеплювачів залишилися металеві труби. Це спрощує завдання злодіям потрапити до оселі.

Аби убезпечити свою оселю, у поліції радять ставити пультову сигналізацію. Датчики на відкриття дверей, вікон та датчики руху миттєво повідомляють про проникнення. Намагаються від'єднати систему охорони – одразу вмикається тривога. Альтернатива пультовій сигналізації - автономна. Про крадіїв повідомить гучна сирена. Також прийде повідомлення на телефон господарю. Вартість такої сигналізації стартує від 100 доларів, пультова обійдеться втричі дорожче. Економ-варіант – консьєрж – 50 гривень щомісяця.

Доброзичливі стосунки із сусідами теж стануть у пригоді. Крадії не люблять світити обличчям, тому допитливі до незнайомців мешканці відлякують злодіїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інформація прозвучала на правах реклами
Відповісти
Останні новини
Як під час новорічно-різдвяних свят уберегтися від квартирних злодіїв. ВІДЕО
03 січень, 2016, 17:32