Волинь оголошує війну ненормативній лексиці. ВІДЕО

Волинь оголошує війну ненормативній лексиці. ВІДЕО
Волинь оголошує війну ненормативній лексиці.

Єпархія Київського Патріархату оголосила 2016-й – роком без лихослів’я, закликаючи усіх відмовитись від вживання нецензурних слів, йдеться у сюжеті ВОДТРК.

Не змовляючись, «ні – лайці» сказали учні 21-ї луцької гімназії імені Михайла Кравчука. До чистоти мови закликає і мешканка будинку для літніх людей, колишня вчителька Марія Парфенчук, а також капелани, які особливо гостро відчули цю проблему на фронті.

Виступити проти лайки всіх змусило засилля брудних слів у мові українців, адже це – одна зі складових звільнення від російського агресора.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, не матюкайтеся, отроки, бо батюшка кадилом пере**бе
Відповісти
Де звязок між тим, що в нас народ не може (чи не хоче)звязати трьох слів без матюка, і російським агресором? Причина, перш за все, в тому, що наші люди не поважають, в першу чергу, себе. Скоро в тому, що в баби Мані здох кіт віком 15 років, теж будуть винуваті росіяни.
Відповісти
Тому, що майже всі вживані українцями матюки російського походження. Ці слова, скоріш за все, вийшли з кацапських "зон". Поширювали їх "зеки", які були тривалий час в авторитеті у суспільства. Нашого, у тому числі. Використовувати їх вважалось "круто" (теж рос. слово). Розуміючи це Вам стане легше боротись із своїми матюками, чи Ви хочете бути схожими на найганебніший прошарок російського суспільства?
Відповісти
не росіяни, а кляті москалі. достеменно так.
Відповісти
І очолить цю компанію наш знаменитий волинський футбольний тренер Кварцяний.
Відповісти
дістало!У всьому винні росіяни?В першу чергу з себе потрібно починати.
Відповісти
Було б добре якби штрафували за нецензурну лексику в громадських місцях, або хоть просто виводили з закладу
Відповісти
І справді, почніть із себе. Бо Ваші негативні емоції не сприяють веденню конструктивного діалогу читачами даної публікації. Будьте добрішими, не наслідуйте риторики великої кількості форумів, що містять переважно негатив, образу авторів статтей та інших учасників форумів. Агресія далеко не найкращий стан людини і точно неефективний для пошуку істини.
Відповісти
Х.й вам))) Як матюкався, так і матюкатимусь)
Відповісти
Київський Патріархат не допоможе?
Відповісти
діяльність уряду щодо народу України об'єктивно стимулює постійне вживання народом нецензурної лайки. наявність купи різних церков, сект та вірувань, а також безлічі політичних партій інакше як суцільним бл&дством не назвеш. на жаль.
Відповісти