У Ковелі через мороз полопали старі труби водогону

У Ковелі через мороз полопали старі труби водогону
Протягом лише чотирьох днів у Ковельському управлінні водопровідно-каналізаційного господарства зафіксували шість серйозних аварій на водогоні, п’ять з яких вже ліквідовані.

Основними причинами пошкодження водогону комунальники установи називають занадто низьку температуру повітря і застарілі труби, - повідомляє «проКовель».

На місця аварій виїжджала ремонтна бригада аварійно-диспетчерської служби, яка, в зв’язку з погодними умовами, бо на дворі сильний мороз, працює в посиленому режимі та цілодобово.

«Цими днями сталося пошкодження труб між 9 та 10 свердловинами, дві аварії - на Панаса Мирного, також по Театральній і в районі вулиці Міцкевича. Всі вони нами вчасно були ліквідовані», - розповідає головний інженер Ковельського водоканалу Вадим Огей.

До слова, вчора ввечері комунальники закінчили лагодити водогін, із якого надходить вода в дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №1 «Калинка», що по вулиці Міцкевича. Щоправда, поки тривали ці аварійні роботи, на що вистачило доби, діти не були без води. Працівники закладу завбачливо набрали у всі вільні ємкості воду, щоб вистачило і на приготування їжі дітлахам, і на інші потреби садка.

Наразі аварійна служба Ковельського водоканалу намагається полагодити водогін на території місцевої ветлікарні. Вадим Огей каже, що там значно серйозніша поломка, ніж у попередніх випадках, тому і часу на її ліквідацію доведеться затратити більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі через мороз полопали старі труби водогону
05 січень, 2016, 11:56