Волинян просять не давати дітям морозиво

 Волинян просять не давати дітям морозиво
Працівники невідкладної дитячої допомоги у місті Луцьку у спекотні дні просять батьків не давати дітям холодної води і морозива.
Про це розповів лікар-педіатр Пункту надання медичної допомоги дітям вдома Луцької міської дитячої поліклініки Анатолій Пугач.

За статистикою лікарів, у спекотні дні кількість викликів особливо до малолітніх пацієнтів значно зростає. Частково захворювання малюків провокує висока температура повітря і вживання холодних напоїв та їжі.

У надто спекотні дні медики радять не виводити дітей на вулицю з 11-ої до 16-ої та обов’язково вдягати головні убори.
Анатолій Пугач стверджує, що маленькі волиняни, які засмагають надто довго,можуть отримати опіки. Особливо це стосується немовлят, шкіра у яких дуже чутлива.

Відтак, лікар-педіатр рекомендує обмежити прогулянки ранковими і вечірніми годинами, давати пити більше теплої води, а також слідкувати за часом перебування дітей у водоймах.

Крім того, наполегливо рекомендує як дітям, так і дорослим не вживати напоїв з холодильника, а також уникати споживання морозива в спеку. За словами медика, холодні солодощі та протяги провокують захворювання на ГРВІ та ангіну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян просять не давати дітям морозиво
04 серпень, 2012, 16:48