Скільки платежів зібрано на Волині у 2015 році до бюджетів всіх рівнів

Скільки платежів зібрано на Волині у 2015 році  до бюджетів всіх рівнів
У 2015 році до бюджетів всіх рівнів на Волині зібрано 3,1 мільярда гривень платежів, які адмініструються органами ДФС.

Таким чином, проти 2014 року досягнуто збільшення надходжень від податкових платежів майже на 40 відсотків, або на 884 мільйона гривень, інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Досить успішному завершенню бюджетного року на Волині ми завдячуємо, насамперед, нашим платникам податків, котрі в період соціально-економічних труднощів розуміють наскільки важливо своєчасно здійснювати належні відрахування в бюджети всіх рівнів», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський.

За словами керівника ГУ відомства в області, активний діалог фахівців ДФС в області з бізнесом та якісне адміністрування - теж серед першочергових чинників, що зумовили суттєве зростання податкових платежів до бюджетів.

«Звичайно, що інструменти адміністрування податкових платежів постійно вдосконалюються. Враховуючи постійне оновлення електронних сервісів, що допомагають нашим платникам виконувати свої податкові зобов’язання на більш високому технологічному рівнів, фахівці ДФС мають можливість аналізувати великі масиви звітної інформації теж на якісному рівні. Однак, без діалогу з платниками на партнерських засадах, вирішувати завдання з наповнення бюджетів було б надзвичайно складно», - підкреслив Олександр Юристовський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.