З листівками комсомолу просять розібратися міліцію

З листівками комсомолу просять розібратися міліцію
Організаційний комітет фестивалю «Бандерштат» звернувся до луцької міліції, аби та розібралася з парапланеристом, який розкидав над іподромом в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки сотні листівок з провокаційним змістом.

Нагадаємо, що в парку протягом трьох днів, а саме 3,4,5 серпня відбувався патріотичний фестиваль «Бандерштат». Близько 21:00 другого дня фестивалю невідомі, пролітаючи на параплані, розкидали над іподромом листівки, на яких зображений Адольф Гітлер поруч з Степаном Бандерою, який підписаний воєнним злочинцем, нацистом та антисемітом.

«Листівки були підписані організацією «Комсомол Волині», проте не містили відомостей про тираж, місце друку та відповідального за друк даних матеріалів, що є грубим порушенням законодавства України», - йдеться у зверненні.

Інформація, яка вказана у листівках, на думку оргкомітету фестивалю може розпалювати міжнаціональні ворожнечу. А низькі польоти параплана над землею – загрожувати життю та здоров’ю учасників фестивалю.

Відтак оргкомітет просить з’ясувати міліцію хто є власником літального засобу та його пілотом, чи мав він право на політ (зокрема саме над територією іподрому), а також встановити відповідальних за друк агітаційних листівок та притягнути їх до відповідальності за розповсюдження завідомо неправдивої інформації на друкованій продукції без вказання тиражу, місця друку та відповідального за друк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я бы етого комсомольского гада удавил.найти и уничтожить.
Відповісти
Останні новини
З листівками комсомолу просять розібратися міліцію
06 серпень, 2012, 09:50