У новому році першими туристами у Луцьку стали львів’яни

У новому році першими туристами у Луцьку стали львів’яни
Цьогоріч Луцьк вже встигли відвідати туристи зі Львова, Києва, Бердянська, Сум та Запоріжжя.

Про це розповіла директор Центру туристичної інформації та послуг міста Луцька Катерина Теслюк, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Всього приблизно сім подорожувальників у новому 2016-році зверталися за допомогою у Центр туристичної інформації та послуг міста Луцька. «Люди просять у нас надати їм карту міста, а також розповісти про архітектурні пам’ятки, визначні місця, торгові центри та інші заклади» - розповідає Теслюк.

У 2016-му туристи вже встигли закупити солодких подарунків та сувенірів - чаю, магнітів та шоколаду, а також солом’яних янголів, щоб згадувати про Луцьк холодними зимовими вечорами.

За словами посадовиці, іноземців цьогоріч ще не було, проте минулого року наше місто відвідали гості з Кенії, США, Німеччини, Індії, Нідерландів, Італії, Бразилії, Великобританії, Норвегії, Польщі та Росії.

Одним із останніх відвідувачів Луцька був колоритний чоловік корейської зовнішності. «Пан був одягнутий у вельветові штани, на які він пов’язав хустки, на шиї був шарф. За спиною чоловік тримав гітару, на шиї – флейту і ще якийсь невідомий мені музичний інструмент. Такий собі корейський трубадур. І що найцікавіше - він - перша людина, яка запитала де у Луцьку є музичний магазин. Це мені було дуже дивно», - розповідає директор.

Та не тільки корейці вносять різноманіття у сірі будні працівників Центру туристичної інформації та послуг.

«У нас є постійний відвідувач, що приходить щонеділі та просить знайти певну інформацію про різних діячів культури та політики. Часом він ще співає мені і просить відгадати що це за тенор. Мені не складно з ними поговорити, а дідусь дарує мені за це яблука чи мандарини», – додає Катерина Теслюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У новому році першими туристами у Луцьку стали львів’яни
08 січень, 2016, 15:19