Як українці борються з негодою

Як українці борються з негодою
У більшості регіонів України без лопати на вулицю краще не виходити. Кожен снігопад – це майже стихійне лихо.

Про це пише Телеканал новин «24».

Зі снігом борються комунальники та спецтехніка, однак їхніх сил бракує. Тож українці, засукавши рукави, самі беруться вирішувати проблеми.

Дніпропетровськ

Дніпропетровськ засипало снігом, тож комунальники працюють і вдень, і вночі. Аби очистити дороги та хідники від снігу, Дніпропетровськом їздить 30 спецмашин.

Та найбільше навантаження на двірників, їх у місті працює понад тисяча. Аби люди могли ходити без перешкод, тротуари прибирають цілодобово.

Черкащина

Замело снігом і Черкащину. Там 5 населених пунктів цієї доби залишилося без світла. Кликали на допомогу рятувальників і водії, які не могли самотужки вибратися із заметілі.

Сил комунальним службам не вистачає, тож допомагати взялися місцеві жителі. Лопатами розчищають тротуари, а водії відкопують свої машини. Чимало в'їздів у двори залишаються завалені снігом, тому автівки залишають просто обабіч доріг.

Сумщина

Без лопати не обійтися і на Сумщині. Снігу тут по коліна. Офіційний сайт мерії звітує: на вулиці вивели 40 одиниць техніки. Утім, за снігопадом вони не встигають.

Хоча робота кипить цілодобово, пересуватися по місту чи то машиною, чи пішки – вкрай важко.

Полтава

А у Полтаві дах спорткомплексу не витримав снігопаду і завалився. На щастя, ніхто не постраждав, у той час у будівлі нікого не було. Хоча саме тут чи не щодня відбуваються спортивні змагання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.