Молодіжка «Волині» пропустила 6 голів

Молодіжка «Волині» пропустила 6 голів
У четвертому турі молодіжної першості "Волинь-м" - "Шахтар-М" кількість голів сягнула 10.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Поєдинок відбувся на стадіоні «Підшипник» 5 серпня. Суперники дуже активно розпочали матч і вже у першу десятихвилинку обмінялися голами. Ініціатива на короткий проміжок часу перейшла до господарів, але помилка в центрі захисту після розіграшу стандарту призвела до голу в «наші» ворота – 1:2.

«Шахтарі» виглядали технічнішими, але «Волинь» вигравала майже усю верхову боротьбу, діяла дуже жорстко у відборі. На гол волиняни відповіли дуплетом. Спочатку Павлов виграв ближню штангу після кутового у виконанні Щедрого і ударом головою зрівняв рахунок. А за хвилину Бабир змістився до лінії штрафного майданчика і пробив «дев’ятку» воріт «Шахтаря» – 3:2.

На другий тайм «Волинь» вийшла в оновленому складі. «Шахтар» надійно закрив «Волинь» на її половині і до 60-ї хвилини забив лучанам ще три голи після диких помилок захисту та голкіпера. Після цього гості почали «сушити» гру, катаючи м’яча від захисників до воротаря і довгий час молодіжка «Волині» не могла нічого вдіяти проти такої тактики. Але щойно «волинянам» знову почали вдаватися флангові атаки, як «Шахтар» забив вшосте – 3:6.

Однак, до радості вболівальників Щедрий подав м’яча Павлову і той ударом головою влучив у ворота.

Остаточний рахунок гри 4:6.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» пропустила 6 голів
06 серпень, 2012, 10:19