Луцький меценат Андрій Покровський влаштував різдвяне свято для соціально незахищених діток

Луцький меценат Андрій Покровський влаштував різдвяне свято для соціально  незахищених діток
В кафе «Ринг» для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, влаштували свято. Малюків розважали Дід Мороз, Снігуронька та гостя вечора – Свинка Пеппа.

9 січня в кафе «Ринг», що знаходиться на території соціального проекту Сіті Парк, відбулась благодійна акція для дітей з неблагополучних та малозабезпечених сімей, ініціатором та спонсором якої став луцький бізнесмен та меценат Андрій Покровський.

Як розповіла інспектор, головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької міської ради Олена Кудрявцева, саме Андрій Покровський звернувся до них, у службу, з пропозицією організувати свято дітям.

Відповідно інспектори служби підготували та передали організаторам акції списки соціально-незахищених категорій дітей.

Відтак різдвяну благодійну акцію, яку завдяки меценату проводять уже четвертий рік поспіль, відвідали діти з школи-інтернату Луцька, навчально–реабілітаційного центру й ті, які перебувають на обліку служби у справах дітей.

Загалом на різдвяне свято в Сіті Парку завітала 41 дитина, віком від чотирьох до восьми років.

«Сьогодні тут можна побачити неприховану радість і щастя в очах дітей, адже більшість з них вперше на такому заході. Від щирої душі хочу щоб в цих дітей все в житті склалось найкращим чином»,-сказала Олена Кудрявцева.

Тим часом дітей розважали Дід Мороз та Снігуронька, які постійно задавали їм веселі завдання: хто найшвидше розфарбує картинку в розмальовці, яку разом з фломастерами отримали діти, хто заспіває колядку та інше.

Учасники цікавих конкурсів від Діда Мороза та Снігуроньки, разом з іншими дітьми отримали подарунки – канцелярське приладдя та продовжили веселитися.

Пізніше до діток в гості завітав персонаж їхнього улюбленого мультсеріалу – Свинка Пеппа, яка разом з малечою активно ловила мильні бульбашки, гралася в різноманітні ігри та спілкувалася з малечою.

Закінчилось різдвяне свято загальним хороводом біля ялинки, що стоїть на території Сіті Парку.

Поки діти водили хоровод біля лісової красуні разом з Дідом Морозом, Снігуронькою та Свинкою Пепою, на них в кафе «Ринг» вже чекав обід з різноманітних смаколиків, а також «солодкі» подарунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут деяким "лялькам" місце проведення заходу не подобається. Чекаємо колись і в Вашому закладі щось подібне. Діткам сподобається.
Відповісти
а чім місце погане?, круте місце
Відповісти
Крутяк..ото провели різдвяне свято свято для дітей в забігайлівці поряд з алкогольними пляшками. Вже хоч би не позорились
Відповісти
Дура ти а не лялька. Дітки раді.
Відповісти
Перед тим,як говорити щось негативне про проведений захід Прокровським і якось з цього насміхатися- згадайте, що ви зробили для малих дітей.Впевнений, що така більшість -нічого.
Відповісти
Діти це наше майбутнє, як не банально це звучить але це правда. І завдяки таким святом вони будуть себе відчувати потрібними
Відповісти
Ахахаха, який смішний зашквар. Дайте фоточки Покровського, він гарніше Снігуроньки. Хороводи біля буди "ремонт взуття" - це рівень!
Відповісти
А подаруночки то Рошен)))
Відповісти
Насправді дійсно молодець, головне щоб такі речі робились від душі, а не з прихованих мотивів!
Відповісти
Покровський молодець !
Відповісти
Якщо всі бізесмени будуть проводити такі заходи ходь один раз на рік. Це буде респект!!! Молодець Покровський!!!
Відповісти
Респект Покровському.....Палиця нервово покурює....
Відповісти
ПОКРОВСЬКИЙ АНДРІЙ ДЕПУТАТ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПАРТІЯ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА ПОСТАВИВ ЗА СВОЇ ГРОШІ У М. ЛУЦЬКУ ПАМЯТНИК АНДРІЮ КУЗЬМЕНКУ СПІВАКУ. ПРОВОДИТЬ РІЗНІ БЛАГОДІЙНІ АКЦІЇ ЦЕ ЛЮДИНА ДУЖЕ ХОРОША МЕЦЕНАТ.
Відповісти
це той що дебільного памятника поставив і увійшов в історію як Пепа
Відповісти
Бачу на фото діток з забезпечених сімей...
Відповісти
Ті закінчені ідіоти, які пишуть всяку погань, хай краще підуть у дит. будинок і допоможуть чимось... А Покровський молодець- кожного року робить свято для діток, в яких воно буває дуже рідко. Люди !!! Чого ви такі злі???
Відповісти
Останні новини
Луцький меценат Андрій Покровський влаштував різдвяне свято для соціально незахищених діток
09 січень, 2016, 20:30