У Києві охоронцям на виборах пропонують 12 тисяч

У Києві охоронцям на виборах пропонують 12 тисяч
У столиці шукають охоронців для роботи під час виборів, за два-три місяці обіцяють заплатити близько 12 тисяч гривень.

Про це повідомляє Сегодня.

Звуть охороняти намети, виборчі штаби, концертні сцени і навіть територію поруч з ВР, а також стежити за безпекою під час мітингів. Конкуренція серед бажаючих - дуже висока. З вимог - одяг без гламуру і ввічливість.

«Потрібні люди для охорони території Верховної Ради на період з 28 серпня до кінця виборів (2 місяці). Робота 10:00 в день. Зарплата 4500 гривень в місяць. Розрахунок кожен відпрацьований день. Вимоги: адекватні молоді люди міцної статури, які вміють відреагувати в потрібний момент і ввічливо спілкуватися з людьми», - сказано в одному з оголошень. Правда, охочих вже набрали, реєстрація закінчилася кілька днів тому.

Дуже багато претендентів відгукнулося і по оголошенню «для охорони об'єкта на Хрещатику, на час виборів». Не дивно, адже за роботу обіцяють платити 140 гривень щодня, а вимоги мінімальні. Беруть навіть студентів, військова підготовка не обов'язкове, ріст, вага і місце проживання значення теж не мають.

«Ми не працюємо ні на яку конкретну політичну силу, а співпрацюємо відразу з п'ятьма партіями, - пояснює умови роботи автор одного з оголошень. - 400 гривень можна заробити на охороні мітингів, захищаючи людей під час конфліктів, спостерігаючи за громадським порядком. Але це не щоденна робота. Також ми набираємо охоронців наметів: зарплата від 50-ти до 240-ка гривень в день плюс обід. Пізніше потрібно буде охороняти штаби».

За охорону передвиборних штабів обіцяють 200 гривень за добу, зацікавлюють тим, що вночі є можливість поспати, а досвід роботи не обов'язковий. Головне - не пити, не грубіянити і виглядати спортивно. За іншими оголошеннями, охоронцям обіцяють 4000 гривень щомісяця, а виплату - щотижня. Набирають здорових, міцних, спортивних хлопців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо я й помиляюся. Але це дуже схоже на банальний підкуп виборця. На кшалт -- кампанія почалася і роздавати гроші від "благодійників" незаконно. А от зарплату платити за нібито охорону... Хтось сумнівається, що ці хлопці без "досвіду і кваліфікації" не будуть голосувати за тих, кого вкажуть роботодавці? Правда, це, здається, вже підкуп з боку опозиції. Одне насторожує -- дорогувато... Але... в столиці інші розцінки ніж в Єремеєва на Поліссі
Відповісти
Останні новини
У Києві охоронцям на виборах пропонують 12 тисяч
06 серпень, 2012, 11:09