Скільки послуг надали громадянам та представникам бізнесу Волині фахівці ДФС

Скільки послуг надали громадянам та представникам бізнесу Волині фахівці ДФС
Фахівці Центрів обслуговування платників та територіальних органів
ДФС у Волинській області у 2015 році надали більше 976 тисяч послуг.

Переважна більшість послуг – 872 тисячі, отримана саме через Центри обслуговування платників, прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім консультацій та допомоги в заповненні і поданні звітності, платникам податків торік надано 83427 адміністративних послуг.

Адмінпослуга з видачі картки платника податків за підсумками року займає першу позицію у рейтингу найбільш популярних послуг серед платників податків Волині.

Як свідчить аналітика, в середньому щомісяця один працівник ЦОП надає 654 послуги. Однак, в період подання звітності навантаження на фахівців ДФС суттєво зростає.

Враховуючи активне впровадження в діяльність органів ДФС сучасних інформаційних технологій, в ГУ ДФС Волині пропонують волинянам користуватися електронним форматом спілкування з фахівцями ДФС.

Нагадаємо, що нині на Волині у 12 Центрах обслуговування платників представники бізнесу та громадяни можуть отримати 17 безкоштовних адмінпослуг.

Щоб скористатися своїм правом на отримання адмінпослуг кожен платник податків може ознайомитися зі стандартами надання обраної ним послуги в інформаційній картці, що розміщена на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області у спеціальному розділі «Адміністративні послуги», та у цьому ж розділі завантажити зразок заяви.

Заяву до органів ДФС для отримання адмінпослуги можна надіслати поштою, або ж подати особисто за місцем своєї податкової адреси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДФС, податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за моє щасливе дитинство)))
Відповісти
Останні новини
Скільки послуг надали громадянам та представникам бізнесу Волині фахівці ДФС
11 січень, 2016, 10:57