На Волині несприятлива ситуація на дорогах: авто застрягають у снігу та з'їжджають у кювет

На Волині несприятлива ситуація на дорогах: авто застрягають у снігу та з'їжджають у кювет
Волинська область: протягом минулої доби чергові варти рятувальників надавали допомогу водіям, які потрапили у скрутну ситуацію на автошляхах.

У зв’язку із складними погодними умовами чергові варти підрозділів служби «101» неодноразово надавали допомогу водіям, які протягом минулої доби потрапили у сніговий полон.

Про це інформує прес-служба ДСНС України у Волинській області.

10 січня о 17:05 до служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що через несприятливі погодні умови на трасі Володимир-Волинський — Павлівка поблизу села Зимно у кювет з'їхав легковий автомобіль «Опель-Астра». Витягли автомобіль працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 з райцентру.

У селі Черемшанка Старовижівського району у кювет потрапив автомобіль «Мітсубісі Аутлендер». На порятунок прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 смт Стара Вижівка, які вибуксирували авто на дорогу.

У Лищі Луцького району співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька здійснили витягування з кювету автомобіля «Мітсубісі».

О 19:55 на трасі Нововолинськ – Володимир-Волинський з проїжджої частини з'їхав вантажний автомобіль “МАН”. На місце події прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №5 шахтарського міста, які здійснили буксирування автомобіля.

О 20:08 у селі Смолява Горохівського району у снігу загруз легковий автомобіль «ВАЗ-2106». Особовий склад Державного пожежно-рятувального поста №22 міста Берестечко відбуксирували автомобіль на безпечну частини дороги.

О 21:08 у місті Горохів на вулиці Львівській у снігу загруз вантажний автомобіль «МАН». Буксирували автомобіль працівники місцевої Державної пожежно-рятувальної частини №9.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тож зимою випав сніг, а не в липні місяці.Що за новини?
Відповісти
Останні новини
На Волині несприятлива ситуація на дорогах: авто застрягають у снігу та з'їжджають у кювет
11 січень, 2016, 14:24