Луцькі патрульні найчастіше ловлять спохмелілих водіїв

Луцькі патрульні найчастіше ловлять спохмелілих водіїв
Більшість порушників, яких затримують патрульні Луцька – це водії у стані алкогольного сп’яніння, чимало з яких ведуть себе агресивно. Окрім того, відзначають правоохоронці, в лучан та гостей міста низька культура дотримання Правил дорожнього руху, серед пішоходів зокрема.

Про це йшлося під час зустрічі лучан з патрульною поліцією Луцька у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва сьогодні, 11-го січня, - інформують Волинські новини.

«Більшість порушників, яких ми затримуємо – водії в стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, є такі, хто проявляє агресію. У такому випадку нам доводиться використовувати заходи фізичного примусу. Далі ми відбираємо пояснення у свідків, доставляємо такого порушника у міськвідділ, пишемо самі пояснення», - розповів патрульний Дмитро Слабенко.

Та додає, що не всі високопосадовці та впливові краяни хами, адже ставляться з порозумінням щодо нашого затримання.

«Мені сподобалася реакція одного з високопосадовців, якого ми зупинили. Спочатку я очікував на супротив, втім, він гордо отримав постанову про порушення й оплатив її наступного дня, без нарікань чи супротиву. Приємно, що не всі високопосадовці ігнорують закон», - наголосив правоохоронець.

Його товариш Олександр Лісінський зазначає, що крім п’яних водіїв є ще одна небезпека – пішоходи, які ігнорують ПДР.

«Сьогодні нам ще треба навчатися культури, особливо пішоходам, коли переходять дорогу. Ігноруючи пішохідні переходи, лучани ризикують і своїм життям, і життям та здоров’ям оточуючих. У нас діти більше навчені, ніж дорослі. Був приклад, коли біля ТЦ «Гостинець» мама тягнула дитину за руку на переході на червоне світло. Дитина сказала їй, що не можна, й показала, що поліція їде. Ми зробили зауваження мамі й подякували дитині», - розповів Лісінський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
недомусара бараноголові. Каліки самі не можуть нічого зробити..
Відповісти
якщо вдатись до статистки, то патрульними Луцька (165 полісм.) з 1 січня 2016 за керування в стані сп'яніння було притягнуто УВАГА !!! - 10 водіїв з яких 8 після скоення ДТП. Ось тепер настає питання, а де решта протоколів? водії =решають=? Крім того до відома! таких водіїв у 2016 році бувшими ДАІ (115 полісм.) притягнуто - 43 водія. Така правда матка!
Відповісти
більшість водіїв що затримують це водії в стані сп'яніння, за зміну винесено 32 постанови на водіїв, скількі з них більше в стані сп'ніння?
Відповісти
Все вони правильно роблять. Молодці, працюйте і не слухайте таких як пан Коля. З появою Поліції в місті стає спокійніше.
Відповісти
звичайно спокійніше навіть за союзу патрульна служба мала близько 110 осіб при незалежній коли зявились нові вулиці мікрорайони скоротили десь до 70 і то постійні некомплекти через низьку оплату праці не кажучи вже про екіпірування чи авто при а під..си на майдані кричали що у нас поліцейська держава при тому що норма євросоюзу на таку кількість жителів як у нашому місті мінімум 300 патрульних поліцейських
Відповісти
Чомусь нові патрульні вирішили, що їх основна лінія роботи-нагляд за дотриманням ПДР, а зовсім не піше патрулювання вулиць міста. Якщо чесно спочатку вірив в нову структуру, однак бачу наступили знову ж на ті самі граблі, абсолютно нічого не змінилось, і думаю після великого піару нової поліції буде ще грандіозніше її фіаско.
Відповісти
за стільки часу роботи затримали аж 4-х водіїв в нетверезому стані, коли старі так звані "хабарники",яких якби вигнали 21-го!
Відповісти
галіма показуха з іхнім забезпеченням показники роботи повині бути в 20 разів вище
Відповісти