Луцькі полісмени розповіли, чим вони відрізняються від кіношних копів. ВІДЕО

Луцькі полісмени розповіли, чим вони відрізняються від кіношних копів. ВІДЕО
Луцькі полісмени розповіли про свою роботу та пояснили, чим вони відрізняються від кіношних копів. Хлопці кажуть, що вони не супергерої, а основне їх завдання – служити народу України.

Про це вони розповіли під час зустрічі із школярами у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва у понеділок, 11 січня, інформує Громадське.Волинь.

Зустріч відбулася в рамках проекту «Жива бібліотека».

Олександр Лісінський та Дмитро Слабенко відповіли на запитання учнів та розповіли про свої будні. Кажуть, що дуже важко психологічно, тому що їхня робота в багато чому пов’язана з негативом.

«В американських фільмах поліцейських зображають як супергероїв. На жаль, ми не є суперменами чи супергероями. Ми звичайні люди. Проте 70% нашої роботи пов’язано з негативом. Мало правопорушників, які визнають, що вони щось зробили неправильно», – розповідає Дмитро Слабенко.

«Нас вчили не сприймати все на себе. Ось у нас є форма, а ми самі по собі. Зазвичай люди не бачать особистості в поліцейському. Люди бачать саме поліцейського і бруд виливається саме на нього, а не на особистість», – зазначає Олександр Лісінський.

Також хлопці розповідають, що їм правопорушники неодноразово пропонують «порішати».

«Хабарі не пропонували ось так відразу гроші, а постійно відводять в сторону з розмовами «давайте порішаєм». Такі слова звучать постійно. Проте ми попереджаємо, що все знімається на відеокамеру і це вже буде кримінальна відповідальність за дачу неправомірної вигоди працівнику поліції», – розповів Лісінський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай трошки часу пройде, навчаться і ті відеокамери обходити і "брати" як завжди... то діло часу.
Відповісти
не суди по собі.
Відповісти
А СЛАБЕНКО то прийшов на зустріч датий, подивіться на вираз обличчя до перших фраз. Яблучко від яблуньки далеко не падає, татусь з Рожищанським суддею показав своє справжнє обличчя і малий певно такий самий. Шкода, що люди бухаря знов обрали в депутати....
Відповісти
КЛОУНИ ВІДДИХАЮТЬ
Відповісти
Клоуни, це та мусарня,яка довела країну до війни.
Відповісти
Країну довели до війни, ті яке це пишуть, і ховаються від війскомату. Більшість з тих, хто організовував революцію та стояв на трибуні майдану не перебувають в зоні АТО, а сидять собі в мирних містах і насолоджуються життям, бо за революцію бабла на косили. Ось хто винен
Відповісти
ЯКРАЗ МУСАРНЯ І БУЛА НА ВІЙНІ А ЦІ КЛОУНИ НАВІТЬ В АРМІЇ НЕ СЛУЖИЛИ
Відповісти
хабарі беруть не хуже колишніх даішників
Відповісти
Різниця колосальна. Вони значно нагліші, з людьми спілкуватись не вміють, хамлять. Вони принесли розчарування суспільству.
Відповісти
ДІТКИ ЛАПШУ ЛЮБЛЯТЬ
Відповісти
Останні новини
Луцькі полісмени розповіли, чим вони відрізняються від кіношних копів. ВІДЕО
12 січень, 2016, 08:33