У Нововолинську за один день двоє людей здійснили самогубство

У Нововолинську за один день двоє людей здійснили самогубство
11-го грудня працівниками Нововолинського відділку поліції зафіксовано два смертельні випадки – сорокачотирирічного чоловіка знайшли повішеним біля автостанції, а дев’ятнадцятирічного жителя Нововолинська не змогли врятувати після падіння з даху дев’ятиповерхівки.

Юнак впав з даху гуртожитку, в якому проживав із сім’єю, пише БУГ.

Інцидент стався біля 18:00 на вулиці Галана у третьому будинку. Як повідомили журналістам, свідками трагедії стали жителі цього ж гуртожитку. Люди проходили поряд і спочатку не зрозуміли, що відбувається – думали, хтось викинув з вікна сміття. Потім розгледіли на землі тіло хлопця.

Найперше викликали швидку, але врятувати юнака не вдалося – він загинув на місці. Слідів насильницької смерті не виявлено. У правоохоронних органах схилися до версії, що це нещасний випадок, хоч за інсайдерською інформацією парубок вже кілька разів пробував покінчити життя самогубством. За словами працівників поліції, загиблий виховувався у благополучній сім’ї.

Того ж вечора близько 21:00 у відділок поступив дзвінок про те, що біля автостанції у Нововолинську виявили тіло жителя цього ж міста. Сорокачотирирічний чоловік повісився на дереві, як з’ясувалося, після конфлікту з співмешканкою.

Обидва випадки зареєстровані належним чином у журналі єдиного обліку, за цими фактами перевірку проводитимуть дільничні інспектори поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську за один день двоє людей здійснили самогубство
12 січень, 2016, 13:04