Навіщо Гунчик поїхав до Києва

 Навіщо Гунчик поїхав до Києва
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зараз перебуває у столиці.

Нагадаємо, як вже повідомляв ВолиньPost, у ЗМІ з'явилася інформація, що голова Волинської обласної державної адміністрації, нібито, один з претендентів на звільнення з посади.

Як йдеться на сайті Волинської ОДА наразі губернатор області відбува до столиці у робоче відрядження відбув голова облдержадміністрації Володимир Гунчик: упродовж двох днів, 12 та 13 січня 2016 року, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області працюватиме у Києві.

Володимир Гунчик матиме зустрічі з керівництвом міністерств та відомств. Також голова облдержадміністрації працюватиме у Адміністрації Президента України, де обговорить ряд актуальних питань.

Зокрема, у робочому графіку дводенного відрядження Володимира Петровича – зустріч із керівництвом Міністерства фінансів України. Зрозуміло, що в період останніх приготувань до прийняття бюджету області та внесення змін до головного фінансового документу країни, тема номер один для розмови – питання бюджетотворення.

Про наповнення казни говоритиме голова облдержадміністрації також із Романом Насіровим, керівником Державної фіскальної служби України. Якщо конкретніше, то коло тем до розмови – доволі вузьке. Спілкуватимуться щодо утворення офісу великих платників податків у Луцьку, позаяк нині підприємства-флагмани сплачують податки на теренах Львівщини, хоча працюють на Волині. Відтак область втрачає чималі суми.

- Я дуже незадоволений роботою фіскальної служби в області, – наголосив раніше, під час однієї з оперативних нарад, Володимир Гунчик. – Якщо підтвердиться факт сплати податків великими платниками податків не на Волині, а це – десятки мільйонів гривень, то ставитиму перед керівництвом ДФС питання про невідповідність зайнятій посаді керівництва волинського відомства. Створення офісу на території області й повернення платників податків – пріоритет!
Окрім того, заплановано й зустріч у Мінінфраструктури, позаяк волиняни вже напрацювали пропозиції щодо реорганізації структури облавтодору. Також голова облдержадміністрації має намір поінформувати керівництва поважного відомства про початок реалізації проекту «Луцьк – Львів». Нині волиняни – на етапі оголошення тендерних процедур, передбачених у проекті будівництва дороги, що з’єднує одну область із іншою. Ймовірно, що за січень-лютий вдасться завершити відповідні процедури, а відтак щойно прийде весна – взятися до основних робіт.

Перелік пропозицій щодо вдосконалення роботи з державним фондом регіонального розвитку передасть Володимир Гунчик керівництву Міністерства регіонального розвитку та будівництва України. Міністра Геннадія Зубка Володимир Петрович переконуватиме в необхідності перенесення коштів, передбачених на об’єкти, тривалість будівництва котрих – мінімум два роки, на 2016 рік, аби волиняни мали можливість завершити розпочате.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це хто ж надоумив таке написати? :))) На офіційному сайті ж написано чому і для чого поїхав!!! Ах да - в нас брехні і жовтій пресі більше вірять :)))
Відповісти
А Ви підписуєтесь, що офіційний сайт св"ятий і пише правду? Такий великий, а в казки влади вірите!
Відповісти
царю-батюшці в ногі кланятись
Відповісти
Гроші з митниці повіз
Відповісти
Гунчик - некомпетентна, вперта людина, чиряк на тлі волинської громади. Такі люди страшніші за бандитів. Проти бандита можна вибудувати захист, проти дурнів і впертих козлів - ні. Їх рішення непередбачені, тому небезпечні. Після нього одна руйнація. Погляньте на скорочення в ОДА і зробіть висновки! Погляньте на ставлення до АПК області - як ніби він для аграрної регіону не існує. Погляньте на його оточення в ОДА: дубняк, мишковець, кошарук, якась прибиральниця в помічниках, головачук з плоскою, як у форелі, головою. Волосся дибом встає! Гунчик схильний переоцінювати свої можливості, що ще більш небезпечне. Такі люди приймають невдалі рішення, нездатні усвідомити свої помилки внаслідок відсутності компетенції, що тягне за собою нові, ще більш руйнівні помилки. Нехай йде нах з Богом, а то будуть бити голову не тільки яйцями, а й кувалдою.
Відповісти
Я цілком погоджуюсь з вами, Гунчик не та людина яка потрібна Волині. Яку галузь не візми скрізь корупція скрізь при владі підприємці, кожний думає про себе забуваючи, що прийшов, і став при владі якою ціною.А з рештою-хто в нас президент, яке у його оточеня треба починати- з верхів.
Відповісти
Два роки тому поміняли і що - мало? :) Вже вгробили Україну вщент! :(
Відповісти