Будівництво поруч будинком на проспекті Соборності, 20 «заморозили»

Будівництво поруч будинком на проспекті Соборності, 20 «заморозили»
Будівництво поруч будинку №20 на проспекті Соборності «заморожене», оскільки через нього у багатоповерхівки почалися руйнуватися стіни.

Як відомо, тріщини в стінах та підвалі з’явилися наприкінці грудня. Тоді виконком міської ради прийняв рішення, аби замовник будівництва розробив проект підсилення будинку на Соборності, 20 та здійснив відповідні роботи протягом тижня, інформують Хроніки Любарта.

Однак, роботу над проектом підсилення доручили філіалу інституту «Ндіпроектреконструкція», а оплачуватиме роботи замовник будівництва.

«Зараз в будинку жодних тенденцій щодо подальшого руйнування немає. Там дійсно просів один кут цього будинку у зв’язку із сусіднім будівництвом. Зараз «Ндіпроектреконструкція» готує проект по підсиленню ґрунтів і самого житлового будинку», - пояснив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Ці роботи буде виконувати забудовник, який наразі припинив роботи. Нині, зі слів Яковлева, виясняють, чи були у забудовника необхідні документи для будівельних робіт.

«Там є декларація про початок будівельних робіт, але є сумніви, що саме те вони роблять», - зазначив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що, Була, тепер не таким вже і "хузяїном жизні" себе відчув, а?
Відповісти
А кому належить нове будівництво? І до чого тут Романюк і Козюра? Два взаємопов'язані питання. За панування Романюка занадто багато сумнівних новобудов росте.
Відповісти
"Там є декларація про початок будівельних робіт, але є сумніви, що саме те вони роблять"
В тій декларації є призначений технагляд і авторський нагляд. Коли вже навчаться подавати до суду та притягувати до відповідальності "відповідальних" за будівництво осіб? Або нащо декларація і записи в ній? Тільки для того, щоб ті люди кошти за призначення отримували? Спитати є з кого, прізвища відомі, тільки заяву ніхто не напише, бо всі один з одним пов'язані.... А страждатимуть прості мешканці
Відповісти