У Луцьку планують замінити на тролейбусний ще один автобусний маршрут

У Луцьку планують замінити на тролейбусний ще один автобусний маршрут
Окрім маршруту №15 тролейбуси курсуватимуть у Луцьку за ще одним автобусним маршрутом у 2016 році.

Про це стало відомо під час спільного засідання постійних комісій міськради з питань соціального захисту і охорони здоров'я, з питань торгівлі і підприємництва, з питань міжнародного співробітництва щодо обговорення бюджету 13 січня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, у проекті бюджету Луцька на 2016 рік передбачено 18 мільйонів гривень на компенсацію проїзду пільгових категорій населення, ще 2 мільйони – за часткову компенсацію проїзду у тролейбусах студентів та школярів.

Наразі у Луцьку налічується 51 тисяча жителів, які мають право безплатного проїзду у тролейбусах, серед них більшість становлять громадяни пенсійного віку.

Цьогоріч планують впроваджувати облік пасажирів та платити по факту.

Окрім цього, 3 мільйони гривень передбачать на матеріально-технічну базу ЛПЕ. З них 2,5 мільйона проводитимуть через управління капітального будівництва, а 500 тисяч – через ЛПЕ (на заміну контактної мережі).

Зі слів міського голови, у 2016 році планується закриття ще одного автобусного маршруту – ним курсуватиме тролейбус. Поетапно таким чином замінюватимуть інші автобусні маршрути.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якій саме маршрут планують замінити, на мою думку можна замінити не один, а як мінімум десяток, головне щоб рухомого складу троллейбусів хватило.
Відповісти
Давно пора пустити маршрутки тільки туди, де немає тролейбусних ліній. В переважній кількості маршруток, особливо санрайз, квитків навіть біля водія немає, брудно, водії хамлять і влаштовують гонки
Відповісти